RSM utvider avtalen med Dynamite Girls

Revisjonsselskapet ser verdi i samarbeidet

RSM heier på Dynamite Girls, og utvider avtalen for 2020-sesongen. Foto: William Myhre.

Sist oppdatert: 27. feb 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

Det var i mars 2019 at idrettslaget for første gang landet en generalsamarbeidspartner for samtlige breddeidretter, samt en avtale som involverte Dynamite Girls, da RSM Norge initierte en strategisk satsning i Røa-land.

Med deres engasjement og støtte har RSM Norge tatt et tydelig ansvar for å tilrettelegge og muliggjøre fysisk aktivitet for barn og unge på tvers av alle de syv idrettene som utgjør Røa IL. Og for Dynamite Girls har det akkurat passe store revisjonsselskapet vært en uvurderlig støttespiller.

I 2019 var RSM-logoen å se i halsgropen på lagets hjemme- og bortedrakter, samt på stadion. Det samme vil tilfellet være for både 2020 og 2021.

Hans Ragnar Berg, daglig leder og partner i RSM Norge. Foto: Jo Michael Studio

– Går en spennende sesong i møte

Etter ett års strålende samarbeid, som blant annet inneholdt en givende og interessant partnersamling i RSMs lokaler, utvider RSM Norge nå avtalen med Dynamite Girls. I 2020 vil RSM-logoen pryde klubbens stadionportaler ved inngangen til kamparenaen, samt trenernes kamptøy.

Samarbeidet gleder både klubb og bedrift, og Hans Ragnar Berg, daglig leder og partner i RSM Norge, ser stor verdi i å støtte Dynamite Girls.

– Kvinnefotballen går en spennende sesong i møte. Som stolt samarbeidspartner med Røa-jentene er det en glede å få følge utviklingen på nært hold, og bidra til at jentene får mulighet til å realisere egne og klubbens ambisjoner, sier Berg.

RSM utvider støtten, og Dynamite Girls jubler. Her ved Kamilla Aabel og Rebecka Holum. Foto: William Myhre.