Inspirerende frokostmøte hos RSM Norge med samarbeidspartnere

Ingrid Kvernvolden forteller om livet som Toppserie-spiller i 2019

Sist oppdatert: 18. sep 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Onsdag var flere av Røa Fotball Elite og Røa ILs samarbeidspartnere samlet til årets tredje nettverksmøte hos RSM Norge på Filipstad Brygge.

Røa Fotball Elite og Røa ILs partnere bidrar med midler så vel som tjenester som styrker klubbens aktive utøvere.

Onsdag morgen fikk klubbens samarbeidspartnere innblikk i hva det innebærer å satse på fotball i 2019, derunder hvilke holdninger, prioriteringer og forpliktelser som ligger bak og kreves.

Ingrid Kvernvolden la ut om skadeavbrekket i 2019-sesongen, utfordringene knyttet til kvinnefotballen og hva hun selv mener mangler for at norsk kvinnefotball generelt og Røa mer spesifikt skal kunne ta nye steg.

Lærerikt og inspirerende program

Innledningsvis hadde nevnte Kvernvolden oppsummert sesongen så langt sett med Røa-øyne, og tatt forsamlingen igjennom det gjenstående kampprogrammet og Røas ambisjoner for høsten.

Etter Kvernvoldens statusoppdatering presenterte dagens vertskap, Hans Ragnar Berg og RSM Norge, sin virksomhet og hva idretten betyr for det akkurat passe store revisjonsselskapet, som de selv kaller seg.

Videre fikk Renate Mørch og Jeanette Lindberg anledning til å presentere Arctic Superhealth, deres omega 3-produkt, sponsorstrategi og deres reise fra idé til produksjon.

I all hovedsak dreide frokostmøtet seg om hvor kvinnefotballen står i 2019, og hva det innebærer for unge jenter og kvinner å satse på fotball. I den anledning fikk Manpower, som nylig ble presentert som ny samarbeidspartner med Toppfotball Kvinner lagt frem hvordan de ønsker og kan bidra for å skape en bedre hverdag for kvinnefotballspillere i Toppserien og 1. divisjon.

At potensialet er stort og mulighetene mange var alle enige om.

Markeds- og medieansvarlig Erik Olsson er veldig tilfreds med engasjementet og oppmøtet blant samarbeidspartnerne.

– Å spille på lag med våre samarbeidspartnere er helt avgjørende. I dag ønsket vi å vise frem et usminket bilde på hvor kvinnefotballen står og hvordan vi på Røa jobber for å løfte produktet, utviklingen og jentene ytterligere. Og ikke minst hva våre partnere faktisk bidrar til. At mange møter opp, viser at de virkelig bryr seg, stiller gode spørsmål og blir igjen i etterkant for å følge opp både det ene og det andre er gledelig.

Ønsker din bedrift å delta på våre nettverksmøter og bli med på reisen med Røa Dynamite Girls? Ta kontakt med Erik Olsson på erik.olsson@roail.no.