Kjøp billetter

Du får de beste opplevelsene på stadion. Det er både sosialt, spennende og hyggelig. Ta turen til Røabanen og opplev Røa Dynamite Girls "live"!

SESONGPROGRAMMET VÅRT FINNER DU HER

Billetter 2024:

Under finner du en liste med linker som tar deg direkte til billettkjøp på den aktuelle hjemmekampen ho oss. Arenareglement – som er en forutsetning for besøk hos oss – finner du HER.

Billetter til Røa Dynamite Girls sine hjemmekamper kjøpes i TicketCo. Legg inn «Røa» eller «Røa Dynamite Girls» i søkefeltet, så kommer kampene våre opp (eller velg fra listen nedenfor). Du må kunne vise frem QR-koden på billetten for kontroll når du kommer til arenaen. Det betyr at du enten skriver ut billetten din med QR-koden på papir eller har den på telefonen gjennom applikasjonen TicketCo Wallet.

Vi anbefaler at du laster ned app’en (applikasjonen) TicketCo Wallet, slik at du har billetten din elektronisk. For Android gjør du det HER, og for Iphone finner du app’en HER.

HER KOMMER DU DIREKTE TIL BILLETTSALG PÅ AKTUELL KAMP:

Årets billettpriser er- som i fjor:
  • Voksen (18 år +): kr 130,-
  • Student (under 26 år) : kr 85,-
  • Barn og ungdom (0-17 år): Gratis

Sesongkort 2024:

Spar penger ved å kjøpe Røa Dynamite Girls sitt sesongkort. Få en kaffekopp på kampen og bli med i vårt sosiale fellesskap.

Støtt Dynamite Girls og kjøp sesongkort.

PRIS SESONGKORT 2024: