Første gang på kamp?

Er det virkelig din første kamp på Røabanen med Dynamite Girls! Gratulerer. Det er jo helt fantastisk!!!!

GRATULERER!

Første gang på kamp er alltid spennende, og vi er et engasjert team i Røa Fotball Elite som ønsker at du skal finne deg godt til rette og få en god opplevelse.

Derfor har vi laget noen tips for at det skal bli lettere for deg å finne deg tilrette på Røabanen (du finner mer og mer utfyllende informasjon HER hvis det er noe mer du lurer på):

BILLETTER: Når du skal på Røa Dynamite Girls kamp, må du ha billett. Den kjøper du på forhånd hos TicketCo. Du finner informasjon om dette HER.

SESONGKORT: Liker du opplevelsen på din første kamp, anbefaler vi at du kjøper SESONGKORT. Dette gir deg mange fine opplevelser, og du tjener raskt inn sesonkortet i forhold til å kjøpe enkeltbilletter. I tillegg så slipper du å tenke på dette til hver kamp. Du har da fri adgang til alle hjemmekampene våre både i Toppserien og i NM i 2023….og du får en gratis kaffe på hver kamp:) Sesongkort kjøper du HER.

BORTE ELLER HJEMMELAGS-TRIBUNE?: Bortelagstribunen (uten tak) finner du rett etter kiosken når du kommer inn på stadionsområdet. Røa Dynamite Girls-tribunen (med tak) er rett bortenfor bortelagstribunen.

SERVERING OG SUPPORTERUSTYR: Det er servering i kiosken på samtlige hjemmekamper for Røa Dynamite Girls. Kiosken åpner ca én time før kamp og stenger ca 15 minutter etter kampslutt. Du finner info om dette HER.

FAN-ZONE: Vi har fan-zone som er spesielt godt egnet for barn ca 1,5 timer før kamp og i pausen. Her finner du morsomme aktiviteter som «Røablinken» og liten fotballbane som dere kan ha det morsomt i. «Toppsy» – Toppseriens maskott bør du også finne i området.

MØT VÅRE SPILLERE I SELFIE-ZONE: Etter hver kamp stiller spillerne våre opp i «Selfie-zone» rett etter kampslutt. Her kan du snakke med dem om kampen, få autografer, spillerkort og ta selfies sammen med dine favorittspillere – enten de er idoler/forbilder eller bare for å ha det som et minne fra kampen.