Kampdagsinformasjon

Velkommen på kamp!

Sist oppdatert: 19. jan 2023 Skrevet av: perivar

 

KOM OG SE RØA FOTBALL ELITE SPILLE PÅ RØABANEN!

Vi er her for å gi deg og dine en super opplevelse når du kommer på kamp hos oss. Våre funksjonærer er der for å yte deg god service og hjelpe det med det du trenger.

Nedenfor finner du nyttig informasjon når du skal komme på kamp hos oss.

Korrekt besøksadresse:

Kristian Auberts vei 20, 0760 Oslo.

 

Fanzone og Selfie-zone

Vi inviterer barn og unge på Fanzone før kamp. Vi setter opp ulike aktiviteter som Røablinken, småbaner for fotball og andre morsomme poster som dere kan kose dere med fra ca 90 minutter før kampstart.

Rett etter kampen, møter du våre Dynamite-spillere i Selfie-zone. Den er rett ved garderobeinngangen ved klubbhuset. Her skriver spillerene autografer, deler ut signerte spillerkort, tar selfie med deg og snakker om kampen.

 

Hvordan kommer jeg meg til Røabanen?

Hvis du trenger kollektivtransport i Oslo er det lurt å bruke applikasjoen ENTUR eller RUTER. De hjelper deg med å planlegge og betale kollektivreisen din.

T-bane: Linje 2 Østerås til Røa fra Sentrum (Linje 2 Ellingrudåsen fra Østerås). Følg Vækerøveien nedover på høyre side fra Røa sentrum (til venstre når du kommer opp fra banen) til du kommer til Kristian Auberts vei. Stadion finner du 200m nedover veien. Det tar deg ca 10 minutter å gå fra T-banestasjonen.

Buss: Fra Oslo sentrum; 32 Voksen Skog til Kristian Auberts vei. Gå deretter ned Kristian Auberts vei.

Bil:

  • Hvis du kommer fra Majorstuen: Kjør Sørkedalsveien til Røakrysset, der du tar til venstre. Kjør deretter til du kommer til Kristian Auberts vei (Joker Vækerøveien ligger på venstre side, du skal ned til høyre).
  • Hvis du kommer fra E18: Ta av ved Vækerø (rett etter Sjølyst), derskal det stå skilting til Røa, alternativt riksvei 160 (Vækerøveien). Følg skiltingen og hold deg på veien. Etter hvert vil du se skilting til Røa Idrettsplass til venstre (med Joker Vækerøveien på høyre side).
  • Hvis du tar Ring 3:
    • Fra sentrum: Når du er på Ullern, er det et avtak rett før du kjører inn i Granfosstunellen. Det skal stå skilting til Riksvei 160 til Bekkestua, Vækerø, Lilleaker. Ta den veien og kjør gjennom første rundkjøring. Ta til høyre ved neste rundkjøring og følg Vækerøveien til du kommer til et skilt til Røa Idrettsplass.
    • Mot sentrum: Kjører du Ring 3 mot sentrum, følg Riksvei 150 til du kommer til Lilleakerveien. Følg denne til du kommer til Vækerøveien. Hold deg på Vækerøveien til du kommer til avtaket til Røa Idrettsplass.

Parkering

På idrettsplassen er det svært begrenset med parkeringsplasser. Vi anbefaler derfor alle i utgangspunktet å benytte sykkel eller kollektivtransport. Parkering vil være mulig langs veien før man svinger inn foran klubbhuset i Kristian Auberts vei. Det er også mulig å parkere på Lysejordet skole – lengren ned i Vækerøveien, som er fem minutters gange fra idrettsplassen.

Hvor kjøper jeg billetter

Billetter kjøpes i TicketCo før du kommer på arenaen. Legg inn «Røa Dynamite Girls», og du får opp alle våre registrerte kamper. Du kan velge om du vil bruke TicketCo-nettsiden og skrive ut billetten din på papir, eller du kan laste ned TicketCo-applikasjonen og benytte elektronisk billett. Begge deler virker like bra, og våre kontrollører vil lese av strekkoden din ved inngangen til arenaen.

Hvor lenge før kampstart bør jeg komme?

Det er lurt å være ute i god tid. Har du barn bør du teste vår Fanzone. Kommer du i god tid, får du en bedre opplevelse og kan være med å skape stemning på tribunen, treffe kjente og få deg en kaffe og en Røavaffel i kiosken før kampen. Spillerne varmer også opp før kampstart, og speaker deler viktig kampdagsinformasjon.

Servering
Det er åpen kiosk på hver hjemmekamp. Kiosken finner du rett innenfor stadionportalen. Der kan blant annet kjøpe kaffe, vafler, brus, pølse og is. Vi anbefaler selvfølgelig våre verdenskjente «Røavaffel».

Hva er det lurt å ha med på kamp?

Kle deg etter været. Noen ganger er det greit å ha med seg et pledd, men vår stadion er ofte i solen, og da trenger du solbriller:) Disse tingene skal du ikke ta med deg på arenaen: paraply, flasker, bluss/pyro, skarpe gjenstander…og selvfølgelig rusmidler og våpen.

Hund og røyking?

La hunden bli hjemme sammen med tobakk, så får alle en topp opplevelse på arenaen.

Trådløst nettverk
Har du behov for å benytte deg av trådløst nettverk som funksjonær eller journalist, så kan du få koden til nettverket ved å henvende deg i klubbhuset. Henvend deg til Per-Ivar Stokkmo (mediesjef) eller ta kontakt på 900 60 941

Toaletter
Toaletter finner du i gymsalen, det røde bygget ved siden av klubbhuset.

NB! Toalettene i klubbhuset er reservert for spillere, trenere, funsjonærer og delegater, og skal ikke benyttes av publikum på kampdag!

Tilbakemeldinger og forbedringer
Har du en opplevelse som du ikke er fornøyd med, så vil vi gjerne bli bedre. Send gjerne en tilbakemelding til: per-ivar@roail.no.

VI GLEDER OSS TIL Å ØNSKE DEG OG DINE VELKOMMEN PÅ KAMP!