Vilde Fjelldal er med videre!

Viktig angrepsspiller gir stabilitet og trygghet

Foto: Vegard Wivestad Grøtt, Bildbyrån

Sist oppdatert: 14. jan 2021 Skrevet av: perivar

 

Mange vet det allerede, men vi synes at det er viktig også å fortelle omverdenen om at vi er både glade og stolte over at Vilde Anett Fjelldal har valgt å forlenge avtalen sin med Røa. Hun er viktig for laget og vil være med å skape stabilitet og kontinuitet.

Vilde sier:  «Jeg forlenger med Røa fordi jeg virkelig har troen på det som skjer her for tiden. Vi har signert en del unge og gode spillere, samtidig har vi en stamme fra tidligere som jeg har veldig troen på skal få ut potensialet det kommende året.»

Vilde ser nå frem til oppkjøringen til årets sesong hvor vi skaper gode relasjoner til hverandre både på og utenfor banen.

«Med den gjengen vi er nå har jeg forventninger om at vi skal klare målet vårt som er å rykke opp igjen til toppserien, der hvor jeg mener vi hører hjemme», sier Vilde.

«Motivasjonen min i hverdagen er at jeg får trener med mange gode spillere som gjør at jeg selv ønsker å utvikle meg mer og mer for hver dag. Dette gjør igjen at man ønsker at laget skal prestere best mulig og der har jeg et ønske om å bidra sterkt.

Når jeg ikke spiller fotball henger jeg med venner, jobber, liker å lage mat og bake litt.»

Trenerteamet i Røa er selvfølgelig glade for å beholde Vilde i troppen, og hovedtrener Geir Nordby sier at han er overbevist om at Vilde vil være en helt sentral bidragsyter når vi nå skal løfte Røa Dynamite Girls tilbake i Toppserien. Angrepsspillere av hennes kaliber og kvaliteter er viktig i det oppsettet og de planene som vi har fremover.

Heia Vilde! Heia Røa!