– Viktig for oss å vinne

Frida Berg Lyshoel før helgens kamp

Det er duket for 15. serierunde når Kolbotn er vertskap kommende lørdag. Og det er to lag på desperat jakt etter tre poeng som møtes.

Sist oppdatert: 03. sep 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Det er duket for 15. serierunde når Kolbotn er vertskap kommende lørdag. Og det er to lag på desperat jakt etter tre poeng som møtes.

I det årets sesong går inn i siste tredjedel er enhver mulighet for tre poeng helt avgjørende. Skal man henge med helt inn til november, når medaljene skal deles ut, må man møte opp til kamp og krige med seg det man kan hver eneste helg fremover.

Det er realiteten i det Kolbotn venter på andre banehalvdel lørdag ettermiddag.

Skal vi tro høyreback og U23-landslagsspiller Frida Berg Lyshoel er Sofiemyr-kampene aldri av de enkleste slagene.

– Kampene mot Kolbotn er alltid jevne, og det er tøft å møte de på Sofiemyr. Det blir viktig for oss å vinne for å henge med de andre lagene på øvre halvdel. Vi har alle muligheter til å ta tre poeng, men da må vi være 100% i alt vi gjør, sier Røas nummer 2, som legger til at Dynamite Girls ønsker å finne høstformen og levere på et høyere og jevnere plan fremover.

– Vi er litt for ujevne fra kamp til kamp. Vi vet at når vi er på vårt beste så er vi veldig vanskelig å møte, men vi må være der oftere enn det vi har vært til nå. I tillegg har det stanget litt siste tredjedel, og det blir det som regel lite mål av. Dette er viktig å få på plass for at det skal løsne for oss.

Den seneste uken har vært en annerledes-uke for Lyshoel. Som fire andre lagvenninner har det vært landslagssamling og en ny arena, både hva gjelder kamp og trening, den siste uken.

En spillepause med landslagssamling har kommet godt med på flere måter, meldes det fra Lyshoel.

– Jeg er takknemlig for at jeg fikk vært med på den siste samlingen for året, siden jeg i utgangspunktet er for gammel for U23 neste sesong. Det er et annet nivå enn Toppserien, og det er veldig lærerikt å få referanser og få kjenne på hvor lista ligger.

Samtidig har resten av troppen benyttet dagene godt til å bryte ned kampinntrykk og sportslige resultater, omstille seg individuelt og kollektivt, og justere seg deretter inn mot en spennende høst. Det meldes fra sportslig side at flere spillere nærmer seg kampform etter skadeavbrekk. Helgens kamptropp kan dermed by på flere spennende navn.

Lørdagens kamp sparkes igang 15:00 på Sofiemyr. Vi følger, som alltid, kampen live på Facebook!