Vi taper mot Vålerenga, men beholder "pallplassen"

Fjorårets serievinner, Vålerenga, viste styrke i første omgang. I andre omgang skjerpet vi oss, men det var ikke nok.

Vår Start-elever: Louise, Hanna, Sarah, Synne, Solveig, Ragne, Siw, Anya, Oline, Julie, Mina. Innbyttere: Hildegunn, Rakel, Kaja, Jenny, Mia, Cassandra, Kaja, Mari

Første omgang

I åpningsminuttene var det en liten stillingskrig, men Vålerenga viste raskt hvem som var best i denne omgangen. Etter kun 11 minutter lykkes vi ikke å klarere foran mål, og en - som vanlig - ekstremt målfarlig og udekket Sævik kunne dundre ballen i krysset fra ca 12 meters avstand. Ett skudd som var umulig å redde for Louise.

Etter 14 minutter får Oline en god mulighet, da hun snapper ballen fra Enblom. Hun runder Engblom men Vålerenga-forsvarerne har kommet tilbake foran målet, og får dyttet skuddet fra Oline ut til corner.

Sævik var igjen på farten i det 20ende spilleminuttet. Da kunne hun øke Vålerenga-ledelsen til 0-2 etter at Stølen Godø, i duell med Sarah, lykkes med å head videre til Sævik gjennom. Sævik tok ballen på halv-volley og sende knallhardt skudd i mål.

Vi går til pause med fortjent Vålerengaledelse.

Andre omgang

I andre omgang kommer Mari inn for Mina.

Nyhagen sender ballen noen centimeter til side for mål! Enblom sender en hard ball til Kovacs som mister til Hoff Klæboe! Hun triller til siden til Nyhagen som har mye tid. Hun skyter til slutt, og ballen stryker nærmest stolpen før den forsvinner ut.

Det er Røa som har sjansene i denne omgangen. Etter 49 minutter vinner Julie ballen i duell mot Kovacs, og sender den videre til Mari. Mari har egentlig ganske god tid, men skuddet stryker på utside av Vålerengastolpen. En god Røamulighet.

Mari har en ny mulighet etter 54 minutter, men skyter igjen utenfor.

Etter 64 minutter gjør vi 2 nye bytter; Mia kommer inn for Synne og Cassandra inn for Siw. Vi fortsetter å presse. Etter 71 minutter slår vi en corner som Ragne vinner, og header mot mål men Engblom står i veien.

Vålerenga har også en god mulighet rett etterpå, da Heidarsdottir skyter på kloss hold og Louise gjør en fantastisk superredning.

Når 80 minutter er spilt kommer Kaja inn for Solveig.

Etter 86 minutter sender Sarah ballen til Mari. Mari drar elegant forbi Vicius og skrur ballen mot mål. Igjen går den rett til siden for målet, og til utspill fra Vålerengakeeperen.

På overtid kommer vår siste mulighet; Mari er alene med keeper, og kommer først på ballen. Hun forsøker å løfte den forbi den eneste sisteskansen til Vålerenga - Enblom, men Enblom lykkes akkurat med å redde.

I siste spilleminutt - 6 minutter på overtid - er Sævik på ferde igjen for Vålerenga. Skuddet går i tverrleggeren.

Dermed ender kampen 0-2 og med seier til Vålerenga.

Vår neste kamp er borte i Trondheim den 27. april, kl 14 mot Rosenborg.

Deretter inviterer vi alle til fest hjemme på Røabanen den 4. mai når vi tar imot Arna-Bjørnar kl 14:00. Billetter finner du HER.