Vi presenterer: Ingvild Bergan Grøtting

Ingvild begynte å spille fotball i Flint Tønsberg, og var angrepsspiller godt ut i ungdomsårene. Etterhvert ble hun plassert i mål, og der har blitt blitt - og det er vi i Røa glade for:) Ingvild gikk til 2. divisjonsklubben Nanset, og ble med på et opprykk til 1. divisjon i 2017. Etter dette det har hun vært en del av toppfotballen, både i Nanset, Byåsen og senest KIL/Hemne.

Hvordan tror du at det blir å spille for Røa? "Jeg gleder meg! Jeg har allerede inntrykk av at det er en veldig god treningshverdag med en bra spillergruppe, og gleder meg til fortsettelsen."

Hva er du mest stolt av eller fornøyd med som fotballspiller eller privat?  "Jeg er mest fornøyd med at jeg har klart å kombinere fotballen med studier, og at det ikke har gått på bekostning av fotballgleden."

Hva liker du å gjøre når du ikke spiller fotball eller trener?  "Jeg er glad i å strikke og tegne, og å oppdage nye steder med venner og storesøsteren min."

Hvorfor vil du spille i Røa? "Det er et lag som legger til rette for at man skal kunne yte det beste både på fotballbanen og andre arenaer."

Hvilket image mener du at Røa Dynamite Girls har? "Jeg har flere bekjente som har vært innom laget, og har tenkt at klubben er veldig gode på å hente mindre kjente spillere, og gi dem muligheten til å utvikle seg og sitt potensiale. Jeg ser på laget som en hardtarbeidende gjeng, der en viktig innsats og fotballglede ligger til grunn."

Se rundt deg på laget. Når tror du at du vil fighte om start11er-plassen? "Jeg har blitt en del av en veldig fin og dyktig keepergruppe, bestående av Louise, Hildegunn og Ken. Sammen med dem lærer jeg noe nytt hver dag, og i førsteomgang handler det for min del om å ta nivået, komme inn i gjengen, og å finne ut av en ny hverdag i en ny by. Jeg har derfor ikke et mål om å fighte om start11er-plassen i første omgang. Det er veldig mange flere treninger enn kamper, og på dette stadiet får jeg stor glede av å føle at jeg utvikler meg på trening."

Fortell om jobben som du har utenom Røa Fotball Elite). "Jeg er nyutdannet arkitekt, og jobber som prosjektleder i forsvarsbygg."

Kjenner du noen av de andre spillerne på laget allerede?  "Jeg har spilt på kretslag med Siw tidligere."

Funfact om Ingvild:  Hun har sort belte i jiu jitsu!

 

Annonse fra Toppserien: