Vi presenterer: Elle Ulstein

Elle fikk en tidlig start på fotballkarrieren i Bergen. Hun skjønte fort at dette var noe hun trivdes veldig med. Fotball har egentlig vært store deler av livet mitt fra før hun begynte på barneskolen til nå. Det har alltid vært ett mål helt siden starten å spille i Toppserien. Så derfor synes hun at hun å nå faktisk gjør det - er stort. 

Hvordan blir det å spille for Røa? "Jeg har jo vært her ett par måneder nå. Og trives veldig. Det er selvfølgelig nytt og annerledes med nye spillere og nytt støtteapparat. Men har fått godt inntrykk av alle sammen. Så jeg gleder meg veldig til fortsettelsen! "

Kallenavn? "Siden jeg har såpass kort navn, bruker alle navnet mitt, Elle." 

Hva er du mest stolt av som fotballspiller? "Jeg er stolt over å ha spilt i EM sammen med j17 landslaget. Selv om vi ikke gjorde det så bra - var det en stor opplevelse." 

Hva drømmer du om? "Drømmen min har alltid vært å spille på det nivået at jeg kan leve av fotball. I tillegg til at det å spille på A-landslaget er ett mål.

Hva liker du å gjøre når du ikke spiller fotball eller trener? "Når jeg ikke spiller fotball går det meste av dagene til å være på skolen. Når jeg verken trener eller er på skolen henger jeg ofte med venner."

Hva var det som var avgjørende for at du valgte Røa? "Grunnen til at jeg valgte Røa var først og fremst fordi jeg følte at dette var en klubb jeg kunne utvikle meg godt i. Og som i tillegg hadde en fin spillergruppe og trenerteam."

Hvilket image mener du at Røa Dynamite Girls har? "Når jeg tenkte på røa så jeg alltid på det som ett veldig hardtarbeidende lag. Ett lag som var drevet av energi og vilje - ett lag alle syntes det var hardt å møte". 

Når tror du at du vil fighte om start11er-plassen? "Det er en stor spiller gruppe med mange dyktige spillere, noe som motiverer meg til å jobbe enda hardere for å få mer spilletid. Jeg fokuserer mest på å utvikle meg hver dag - på individuelt nivå men også med laget. Også håper jeg selvfølgelig på at mer spilletid vil komme i tråd med at jeg utvikler meg videre."

Hva og hvor studerer du? "Utenom tiden på Røa går mye av tiden min til skole. Jeg går i 2 klasse på Wang toppidrett Oslo." 

Kjente du noen av de andre spillerne på laget allerede? Ja, det var ett par kjente ansikter. Men det mest kjente er nok Solveig Engås. Som er kusinen min.

RFE_Lyn_RFE_NM_Kvartfinale_240821_Per_Ivar_Geir_Sara_Elle_cut.JPG
Elle (foran) var en av de som scoret mål og sørget for at Røa gikk videre til semifinalen i NM

 

Annonse fra Toppserien: