Vi ønsker Solveig Engås velkommen!

Ny offensiv midtbaneforsterkning

Sist oppdatert: 17. aug 2021 Skrevet av: perivar

 

I dag kan vi ønske Solveig Engås velkommen som Røa Dynamite-spiller.
Solveig er 20 år og kommer til oss fra AaFK Fortuna. Hun er en hardtarbeidende midtbanespiller med mye offensiv kraft og tekniske finesser.
Hun valgte Røa Dynamite Girls fremfor blant annet Lyn og ØHIL. Solveig sier at viktige årsaker til at hun ville bli Dynamite-spiller er at hun likte godt spillelrgruppen og at alle spillerne har en felles ambisjon om å rykke RETT OPP igjen til Toppserien. Det vil Solveig gjerne være med på. Hun trekker også frem at Røa IL er veldig gode til å ta imot nye. Hun følte seg velkommen og hjemme med en gang. Det er også trøkk på treningene og både spillere, trenere og støtteapparat er konstruktive.
Solveig er overbevist om at Røa Dynamite Girls er den beste utviklingsplassen for henne videre. Solveig har dessuten spilt med Birgitte, Synne og Josefine i AaFK Fortuna, og kjenner selvfølelig disse jentene i laget ekstra godt.
Nå har hun troen på at hun kan bidra både med offensivt trykk og en god del mål hos oss.
Solveig trekker også frem sin tidligere klubb AaFK Fortuna og takker den for at hun har fått en super utvikling der frem til nå.
Trenerteamet med Geir Nordby i spissen gleder seg og synes at det er utrolig gøy å få lov til å utvikle Solveig videre. Geir ser henne som en solid forsterkning av laget, og er sikker på at hun kan få en viktig rolle i klubben i årene som kommer.
I høst begynner forresten Solveig å studere byggingeniør på Oslo MET, og det gleder hun seg også veldig til.