Vi ønsker Mia Huse velkommen

Ny spennende Dynamite-signering

Foto: Røa Fotball Elite

Sist oppdatert: 17. des 2020 Skrevet av: perivar

 

Mia Huse kommer fra Vålerenga til Røa. Hun er 19 år og kommer fra Askim i Indre Østfold. Som fotballspiller liker Mia å spille andre gode – som slå og gå. Hun har et godt overblikk som gjør det enklere å slå andre i mellomrom eller gjennombrudd.

Mia sier: Jeg føler Røa er det rette for meg nå for å få mer spilletid og utvikle meg enda mer som en fotballspiller. Tiden min i Vålerenga har vært lærerik og veldig fin. Men jeg føler at jeg står litt «på stedet hvil».  Jeg tror at Røa kan få meg tilbake på rett spor.
Det som gjorde at jeg valgte Røa, er at klubben virker som en veldig fin gjeng å være en del av, hardtarbeidende og selvsagt kjempe for å komme tilbake til toppserien.
Jeg regner med at det blir noen tøffe kamper, men med en rimelig høy motivasjon for å komme tilbake der vi hører hjemme skal vi gi alt for å være på toppen. Håper på toppserien så fort som mulig:)
Jeg gleder meg veldig til å sette i gang med en gjeng som virker utrolig bra, få etablert meg litt i laget og komme i gang med sesongen.
Trener Geir Nordby sier: «Dette er en veldig spennende signering som vi er veldig glade for å ha dratt i land. Mia er virkelig en spiller med akkurat de rette ferdighetene og holdningene som vil bidra til å løfte laget vårt opp i toppserien igjen.  Hun har et enormt potensial, som jeg virkelig gleder meg til å utvikle videre.»
Vi jubler, og ønsker Mia en riktig god jul og velkommen til Røa Dynamite Girls og Røa IL!