VELKOMMEN TIL FANZONE PÅ SØNDAG!

 

Søndag 7. november kl 12:00 er avsparket for årets viktigste hjemmekamp. Vi møter laget som puster oss i ryggen. De som følger oss hakk i hel på toppen av tabellen – Åsane. Med 3 poeng mindre enn oss, vil oppmøtet og støtten fra publikum bli avgjørende.

Dette er dagen da Røa Dynamite Girls kan sikre opprykket tilbake til Toppserien!  Da blir det medaljeutdeling og stor fest etter kampen.

Men; Før kampstart – fra kl 10:30  inviterer vi barn og unge til lek og moro i og ved våre 3’er baner og hoppeslott.

Med åpen kiosk og et skikkelig toppoppgjør på på programmet, vil vi at søndag skal bli årets største dag på Røabanen.

Vi ønsker hele Røa velkommen til fanzone!

Vi setter ut to av våre 3v3-baner fra OBOS, Dynamite Girls’ generalsponsor. Og det er nettopp disse som har vært med på å skape et samlingssted og mye god stemning før Røas hjemmekamper tidligere.

Stort oppmøte og mye engasjement – i kjent Røa-stil – er viktig for jentene, og det gir oss det lille ekstra kick’et for å prestere enda litt ekstra – og det må vi klare på søndag!

Derfor håper vi Røas befolkning kjenner sin besøkelsestid søndag ettermiddag. Fra kl. 10:30 vil 3v3-banene være tilgjengelige for spill.

NÅ KAN DU SIKRE DEG EN SPESIELL KAMPOPPLEVELSE

ADGANG ER GRATIS FOR ALLE UNDER 18 ÅR, OG KOSTER KUN KR 100,- FOR VOKSNE. BILLETTER KJØPER DU HER. MEN DU MÅ HA BILLETT FOR Å FÅ ADGANG TIL OMRÅDET:)

NÅR SKJER FANZONE?

Avspark er 12:00, og fra 10:30 vil det være mulig å sparke ball på kunstgresset nærmest klubbhuset.

Blir det seier, vil Røa-jentene skrive autografer og dele festopplevelsen med dere som kommer på kamp.

Vel møtt – heia Røa!