Velkommen Synne Vatshelle Raa!

Forsterker sentrallinja

Synne Vatshelle Raa hindrer Nadia i å score mot Fløya Foto: Lasse Holmslet

Sist oppdatert: 17. des 2021 Skrevet av: perivar

 

Vi har selvfølgelig nok kjempenyhet, nå som det er fredag før jul!

Mye går Røa Dynamite Girls sin vei for tiden. Vi hadde allerede fått på plass nesten alle de viktigste nøkkelspillerene i 2022-troppen, men vi manglet en svært viktig spiller i sentrallinja. Nå er også dette «i boks»!

Mange av oss husker kampen mot Fløya den 28. august i Tromsø. Vi hadde scoret i samtlige kamper og vi hadde hatt en lang, solid seiersrekke av kamper. Mot Fløya ble seierrekken vår «satt på hold». Selv om vi presset gjennom hele matchen, klarte vi ikke å score. Mye takket være en gigant i Fløyas forsvarsrekke; Synne Vatshelle Raa.

Synne kom fra Sandviken til Fløya i årets sesong, og leverte fra første stund. Hun var flere ganger med på «Rundens Lag». Fra før hadde Synne en lang rekke av suksessfulle år med solide prestasjoner også i andre klubber, ikke minst i Sandviken gjennom flere sesonger.

Og fra januar 2022 er hun «Røa Dynamite Girl». Hovedtrener Geir Nordby har senket skuldrene mange hakk nå når vi har fått på plass denne forsvarskjempen i troppen. Noen påstår til og med at han har faktisk har vokst noen centimeter etter at dette kom på plass;)

Med Synne med på laget til 2024, ser vi enda lysere på de kommende sesongene.

Geir sier også: «Synne er en spiller som jeg har fulgt over tid. Hun har imponert meg – både når har møtt henne i Sandviken og i Fløya. Å få henne inn i vår tropp er et nytt løft mot 2022-sesongen. Hun passer perfekt inn i spillergruppa vår – både profesjonelt og sosialt. Fredrik og jeg gleder oss til å jobbe sammen med Synne fremover. Hun er allerede en høykvalitetsspiller, men vi mener at vi skal kunne hjelpe henne til å ta ytteligere steg som fotballspiller i Røa.»

Litt mer om Synne

Synne tar en bachelor i pedagogikk på Universitetet i Bergen, og mens hun har vært i Tromsø så har hun også jobbet med gatelaget der. Hun håper at trenerteamet i Røa kan få ut mye av potensialet hennes som fotballspiller slik at hun kan nå drømmen om å spille for en utenlandsk klubb.

I likhet med flere av Røa sine andre spillere, er hun gla i å lage mat, så her kan det bli mye fantastiske retter når jentene tilbringer fritid sammen. Synne er selvflølgelig sosial, og liker å henge sammen med venner og familen sin.

Synne sier: «Jeg synes det opplegget klubben og trenerteamet har lagt frem virker veldig spennende, og noe jeg har lyst å være en del av. I tillegg tror jeg at Røa vil være den beste klubben for meg å utvikle meg som fotballspiller i. Røa har alltid vært et tøfft lag å møte og hele laget gir 100% og det er et supert samhold i laget»

Synne har spilt sammen med Linn-Mari i Kaupanger, så hun kjenner Linn-Mari litt fra før. Ellers så gleder jeg meg veldig til å bli kjent med resten i og rundt laget. Hun gleder seg til å flytte til Oslo nå, og å bare bli litt kjent med byen.

Planen fremover er å fullføre bacheloren til våren, og begynne på et nytt studie til høsten.

Funfact:

Hun har også en utrolig interessant funfact. Det tror vi at ingen hadde klart å gjette;) Synne har botox inni øyet.

VELKOMMEN TIL RØA DYNAMITE GIRLS, SYNNE!