Uavgjort mot Brann i Bergen

For en sjelden gangs skyld; Godt og varmt i Bergen og hele 28 grader inne på Brann Stadion når vi starter kampen mot "Chamions League"-laget, Brann den 15. mai. I strålende sol var det duket for match foran ca 2600 tilskuere i bergensernes "feststue".

Vår start-11er: Louise, Hanna, Sarah, Mia, Solveig, Oline, Cassandra, Ragne, Anya, Mina, Mari. Innbyttere: Synne, Jenny, Siw, Milla, Elle

Første omgang

Lagene starter med å ta og føle på hverandre de første 10. minuttene. Det er Mari og Røa som får kampens første avslutning når Mari tar med seg ballen og skyter et langskudd fra 20 meter. Etter 12 min får Brann kampens første skudd på mål, men Louise redder greit. Røa får vårt første hjørnespark etter 17 min. Vi setter Mikalsen under press, men Brann får klarert unna.

Det er hett på stadion og halvveis i omgangen er det drikkepause. Begge lag bruker muligheten til litt ekstra instruksjoner fra benken.

Brann setter inn ekstra trykk de siste minuttene før pause, men vi står greit imot og de kommer ikke til noen større sjanser.

Brann får hjørnespark  3 min overtid i 1.omgang. Det tas kort, og Kielland får avsluttet så vidt utenfor. Brann får en sjanse til helt på tampen, men Louise redder greit og vi går til pause på 0-0.

Cassandra og Ragne hamler opp med Brann. Foto: Inga Totland (Brann)

Andre omgang

Siw kommer inn for Ragne i pausen.

Etter hvilen åpner Røa bra. Det er gått 52 minutter når Cassandra slår en solid corner som Mikalsen må bokse ut av feltet. Alene, på rundt 18 meter, står Mari helt upresset. Hun dundrer ballen ballen rett i mål. Vi er i ledelsen! Det står 0-1 på Brann Stadion.

Brann Bataljonen synger "det går et sus over stadion", suset i dette tilfellet er av sjokk for at Brann ligger under, og det blir fort stille på tribunen.

Synne kommer inn for Mia etter 57 min.

Etter 67 min er det drikkepause. I pausen gjør vi vårt andre bytte for dagen. Vårt aller nyeste tilskudd i troppen, Elle, får både sin debut for Røa og i Toppserien. Elle erstatter målscorer Mari.

Etter 78 min utligner Brann ved Tomine Svendheim med et skudd i krysset fra ca 20 meter. Louise er sjanseløs på det gode skuddet, det står 1-1 på Brann stadion.

Brann forsøker seg på en sluttspurt de siste 10.minuttene, men vi forsvarer oss godt og står imot.

Etter 89 min bytter vi inn Jenny for Mina.

Det legges til 4 min i 2.omgang. Vi holder stand gjennom hele overtiden. For nå er det Brann har mye ball. Vi får allikevel to sjanser;  en til Elle og en til Jenny. Begge skaper litt utfordring for Mikalsen i Branns mål, men ingen går inn.

Brann fansen er frustrerte og piper, men vi lar oss ikke påvirke og spiller vårt spill. Selv om dommeren gir Brann litt ekstra tid på overtid av overtiden, har vi grei kontroll og Brann kommer ikke til noen stor sjanser.

Det er ekstra gøy å spille foran 2600 - etterhvert frustrerte - Brannsupportere. Det gir ekstra tenning. Foto: Inga Totland (Brann)

Kampen ender 1-1 og vi tar med oss 1 fortjent poeng hjem til årets 17. mai-feiring.

RFE_Brann_RFE_Lagbilde_Heia_Røa_240515_ErlingLøkken.JPG.JPG
Hyggelig med supporterplakater med "Vi er så gode at det går nesten ikke an" Foto: Erling Løkken

Nå ser vi frem til pinsekampen på mandag 20. mai, kl 15:00 på Røabanen; "Best i Oslo Vest" står på spill når vi får LYN på besøk. Vi oppfordrer ALLE SOM ER HJEMME PÅ RØA til å ta turen og til å komme tidlig - gjerne allerede kl 14:00.  Det blir ekstra stor fanzone når vi inviterer til kamp sammen med vår kamppartner og hovedsamarbeidspartner OBOSmot byderby mot Lyn førstkommende mandag på Røabanen.