Vi knapper innpå Stabæk og Lyn og øker avstanden til Kolbotn etter helgens serierunde.

Lite action i regnet mot Arna-Bjørnar

Start 11er: Sævik, Svendsen, Ellingsen, Suphellen, De Courcy, Ulstein, Fuglem, Engås, Klæboe, Nyhagen, Folland Innbyttere: Grøtting, Masdal, Nordin, Rosenlund, Sebazungu

Lørdag spilte vi en veldig sjansefattig kamp på Arna Stadion mot bunnlaget i Toppserien, Arna-Bjørnar.

Et defensivt sterkt Arna-Bjørnar lag og et litt for lite aggresivt Røalag, ga oss svært få sjanser gjennom hele kampen. Så godt som den eneste store muligheten kommer på overtid i første omgang. Vi kommer med et serieangrep der Engås skyter fra ca 16 meter, og det er et godt skudd. Arna-Bjørnar-keeperen henter frem en monsterredning, og lykkes med å avverge scoring for Røa.

I andre omgang er det Arna-Bjørnar som har den beste muligheten - også dette på overtid. Lekven er i god possisjon, men Svendsen blokkerer skuddet før det når Røamålet.

Vi gjør to bytter i kampen; Etter 56 minutter kommer Nordin inn for Folland og to minutter på overtid i 2. omgang kommer Masdal inn for Suphellen.

En kamp preget av få muligheter for begge lag, og lite krutt i Røa-støvlene. Vi lykkes ikke med å score mål, men tar med oss ett poeng. Når samtlige av de øvrige kampen går "vår vei", så tar vi med oss at Røas posisjon på tabellen er sterkere nå enn før denne runden.

Neste kamp er også i Bergen. Da møter vi et formsterkt Åsane-lag. Vi må løfte oss mange hakk fra denne helgen for å ta nye 3 poeng - og det skal vi selvfølgelig gå for.

Se Åsane - Røa Dynamite Girls på lørdag 19. oktober kl 14:00 - enten på Åsane Arena eller på TV2 Play.

Kom på Røabanen søndag 3. november, kl 14:00. Da har vi hjemmekamp mot Stabæk.