UAVGJORT I SISTE KAMP FØR SLUTTSPILLET

VI FØLER AT VI FORTJENTE SEIER PÅ SØNDAG

I årets siste grunnspillkamp søndag 28. august møtte vi Avaldsnes i Haugesund.

Vi må innrømme at det var en førsteomgang der ganske lite skjedde. Både Avaldsnes og vi presterte lite offensivt, og mens Avaldsnes var hakket mer «på» de første minuttene, var det vi som etterhvert tok over utover i omgangen….men, som sagt, ingen stor omgang.

Etter pause kunne vi glede oss over at vår finske nyvinning, Emmaliina, fikk sin debut.

I andre omgang, var det Røa som dominerte, men allikevel var det Avaldsnes som fikk det første målet. I en situasjon der vi hadde 2 (3 med keeper) mot 1, ble det misforståelse om ansvarfordelingen blant våre to i bakre rekke. Dette kunne Avaldsnes sin Ida Mortensen Natvik utnytte, og fikk en ganske enkel oppgave når hun var alene med Hildegunn. Hun plasserte ballen mellom bena på Hildegunn og i mål. 1-0 etter 54 minutter spill.

Som sagt, i andre omgang var det vi som hadde flest sjanser, og både Rakel og Ragne, hadde gode muligheter for scoring.  Men det var Malene som endelig fikset utligningen med et godt plassert skudd nede i hjørnet på direkten etter en pasning fra Solveig.

Det ble poengdeling i Haugesund. Vi føler at vi hadde fortjent en seier. Ting er på gang.

I ÅR ER SLUTTSPILLET DET ENESTE SOM TELLER

Glem grunnspillet. Det betyr ingenting nå.  Første kamp i sluttspillet om Toppserieplass i 2023 er borte mot Åsane den 11. september. Deretter tar vi imot TIL 2020 hjemme på Røabanen den 18. september. Så kommer kampene på rad og rekke utover søndagene helt til 28. oktober.

Vi skal gi maks for å beholde plassen i Toppserien. Vi vet vi kan mye bedre enn det vi har vist i år, og det står 7 spennende kamper foran oss nå.

KOM PÅ KAMP! VI TRENGER STØTTE FRA TRIBUNEN!