Treningsleir og kamper på La Manga

Denne uken er vi på La Manga og forbereder oss mot sesongstart sammen med de fleste av de øvrige Toppserielagene. Det er også flere andre fotballag på plass samtidig som oss.

Tradisjonen tro forbereder Toppserien seg på sesongstart, og vi møter flere av de andre Toppserielagene på treningsleiren på La Manga denne uken.

Tirsdag 6. februar møtte vi det svenske laget Djurgården. Et lag med 3 gull i SM og tre cuptitler. Dette ble en tøff og jevnspilt kamp, der begge lag var offensive. @

Djurgården scorte først etter en knapp halvtimes spill (28 min), men Ragne sørget for utlikning få minutter senere (31 min). I andre omgang, var det Oline (52 min) som sørget for en ny, nydelig scoring seiersmålet og at vi kunne avslutte kampen 2-1. En god gjennomkjøring for vår del - der vi fikk testet ut flere av årets nye spillere.

Videre i uken fortsetter treningene, og på lørdag - dagen før laget reiser hjem - blir det ekstra spennende. Da møter vi en velkjent motstander - Åsane. Dette er et lag som vi i årets Toppserie vil møte tre ganger. Litt viktig å beholde det psykologiske overtaket i denne kampen og få i land en ny seier - den tredje på rad - i årets treningskamper.