Treningskamp mot ØHIL når vi har lang kamppause i serien

Med påskeferien bak oss og fortsatt en uke til neste seriekamp på grunn av landslagspause var det klar for en treningskamp og nabooppgjør mot ØHIL lørdag 6. april.

Mia og Cassandra er på samling med J19 landslaget og Oline på U23, i tillegg til at det var klart for litt rullering iforhold til forrige seriekamp så vi startet med Louise, Sarah, Hanna, Synne, Anya, Siw, Ragne, Mari, Solveig, Kaja og Mina.

Åpningen av kampen var litt typisk for våre nabooppgjør. Lagene føler litt på hverandre. Begge lag trår til for hardt  i noen duelle - noe som førte til  at spillet ble litt oppstykket av frispark og småskader. Røa dominerte mesteparten av spillet og vi spilte oss mer og mer inni i kampen.

Etter 35 min tar vi fortjent ledelsen. Mari får ballen litt skrått foran mål på ca 12 meter og setter den utagbart for keeper. 1-0 til oss. Det er fint å se at Mari fortsetter skåringsformen etter å ha blitt matchvinner i siste seriekamp før påske mot LSK.

Deretter styrer vi resten av omgangen, men det blir med ettmålsledelse til pause.

Etter pause bytter vi keeper, Hildegunn kommer inn for Louise, i tillegg kommer Rakel inn for Kaja.

Vi går rett i angrep etter pause og for kjapt uttelling. Etter 46 min kan Ragne økte til 2-0 med en pen avslutning fra kort hold.

Vi fortsetter å rullere litt på laget og etter 65 min bytter vi inn Irene og Jenny for Mari og Anya.

Så langt i kampen har vi hatt full kontroll, men etter 70 minutter står ØHIL høyt med presset. Hildegunn gjør først en god blokkering og klarerer.  Klareringen går uheldigvis rett til en ØHIL-spiller som kan sette ballen i mål og redusere til 2-1. Vi fortsetter å rullere på laget, og etter 76.min kommer Ingrid og Maja inn for Solveig og Hanna.

Selv om ØHIL reduserte, så er det Røa som styret kampen og har mesteparten av spillet. Vi kontroller inn til 2-1 seier etter en god gjennomkjøring.

Nå ser vi frem imot nye runder i Toppserien. L ørdag 13.april tar vi turen til Bergen for å møte Åsane. Deretter tar vi imot Vålerenga hjemme på Røabanen den 20. april, kl 14:00. Billetter finner du HER