Tobias “Toby” Arthur James Rochford – ny assistenttrener! 

Dette blir bra!

Sist oppdatert: 12. aug 2022 Skrevet av: perivar

 

Toby er kjent i Røa miljøet fra før og har jobbet på både aldersbestemte lag, og på akademiet i idrettslaget i flere år. Han har også vært tilknyttet damelaget i en annen rolle fra i vinter gjennom trening, oppfølging og kamper. Ved at Toby nå får en mer sentral rolle rundt klubbens øverste lag gir også et signal om at man kan utvikle seg som trener å få muligheten i egen klubb. Det er gledelig og positivt å se at samarbeidet mellom idrettslagene gir positive ringvirkninger ikke bare på spillersiden, men også trenersiden. Han har allerede tjuvstartet i sin nye rolle og har vært med a-laget siden de startet opp treningen igjen etter en kort sommerferie.

Velkommen, Toby!

6-raske spørsmål med vår nye assisttrener:  

Hvor er du fra?

Jeg er fra Nord i London, nærmere bestemt Hoddesdon. En liten funfact er at de var den første klubben til å vinne FA VASE Cup tilbake i 1974/1975 sesongen.  

Hva er favorittlaget ditt?  

Tottenham og, såklart Røa.  

Hvilken utdanning har du?  

Jeg har en BA Honours i Football Studies fra Solent Uni.i Southampton, FA trenerkurs gjennom fotballforbundet i England, og innehar UEFA B trenerlisens.    

Hva er din trenererfaring?  

Har vært akademitrener, assistenttrener, hovedtrener og spillerutvikler for både gutter og jenter i aldersspekteret 12-19år tidligere, og vært med rundt a-laget her i Røa i en mindre rolle fra i vinter.  

Hvordan ser du for deg din nye rolle? 

Det er en spennende mulighet for meg. Jeg har jobbet for klubben i en del år nå, og det har alltid vært et mål om å få muligheten til å jobbe med førstelaget siden jeg kom hit. Jeg ser frem imot utfordringen, og gleder meg til å utvikle meg selv og laget videre inn mot Toppfotballen.  

Hva er dine tanker for den viktige høstsesongen? 

Det er en spennende utfordring med å konkurrere mot lag som er nærmest vårt nivå, og gleder meg til å se om vi kan gjøre en så god jobb som vi tror og håper vi kan gjøre. Det er å prestere godt nok, spille med selvtillit, og kjempe oss til en gunstig posisjon for å spille Toppserie også neste år.