SYNNE SOFIE KINDEN JENSEN KLAR FOR RØA

 

Røa forsterker stallen med en landslagsspiller fra Stabæk. 

– Det var en gledens dag da Synne valgte å signere for oss. Synne er en utrolig god fotballspiller. Hun besitter ferdigheter på øverste hylle, så hun vil gi oss et løft, sier trener Geir Nordby om spilleren med 15 A-landskamper for Norge.

Etter tre sesonger og to tredjeplasser i Stabæk er det rød drakt som gjelder for Kinden Jensen. Angrepsspilleren selv frem til å bli en Dynamite Girl.

Det har vært en fin tid i Stabæk, men jeg tror at Røa blir et bra sted for meg å være neste år. Jeg vet at det er en hardtarbeidende klubb og jeg har troen på at jeg kommer til å utvikle meg videre her. Jeg håper på og tror at Røa kan bli et av topplagene neste år.

Jeg har veldig troen på trenerteamet og hva de ser i meg i forhold til mine styrker og hva jeg må jobbe med for å komme dit jeg vil. I tillegg kjenner jeg noen av jentene fra før og det virker som en fin gruppe med ambisjoner.

Røa blir med det Jensens fjerde Toppserieklubb. 22-åringen står med kamper for LSK Kvinner, Linderud/Grei, Kolbotn og Stabæk. I tillegg har hun ett år i Wolfsburg i bagasjen.

Det har alltid vært en drøm for meg å spille i utlandet, så det var veldig stort for meg. Jeg lærte masse som jeg har tatt med meg videre både på fotballbanen og ellers i livet, forteller den ambisiøse angrepsspilleren, som utenom fotballen studerer barnevern ved OsloMet.

Vi ønsker Synne hjertelig velkommen til Røa!