Vi ser fram til mange slike øyeblikk sammen med dere i 2024

Spillernes egne kåringer for 2023

Hvert år etter endt sesong har vi i Røa Dynamite Girls noen viktige markeringer av de av våre spillere som har markert seg litt ekstra gjennom sesongen. Siden det er spillerne selv som stemmer, er vi overbeviste om at disse utmerkelsene er fortjente - for ingen kjenner Dynamite Girls bedre enn dem selv.

Oline, Julie K og Mia!

Etter seieren mot Åsane i den siste seriekampen 18. november, ble det avslutningsfest med kåringer av spillere som har utmerket seg spesielt denne sesongen. 

Oline Brekke Fuglem er "Årets spiller"

Den spilleren som har utmerket seg og i år får prisen som Årets Spiller, er Oline. Det er mange ting som kan trekkes frem i forhold til henne denne sesongen, men både hennes første uttak til U23-landslaget, flere viktige mål i sesongen - ikke minst i sesongavslutningen mot Åsane - samt flere ganger på "Rundens lag", er noen av grunnene til at Oline tydelig har blomstret og vokst med oppgavene og utfordringene i år. 

Oline har nå hele 90 kamper for Røa. Hun har riktignok scoret noen mål i de tidligere sesongene, men denne sesongen har hun scoret 7 mål og hatt 6 målgivene. Vi kunne ha sagt så mye mer om Oline, men våre egne spillere har sagt alt; Hun er "Årets Røa Dynamite Girl." Ferdig snakka!

RFE_Stabæk_RFE_Oline_Ragne_Sarah_Etter_scoring_Feiring_231021_Erling.JPG
Oline Brekke Fuglem er årets Røa Dynamite-spiller 2023. Foto: Erling Løkken

Julie Elise Hoff Klæboe er både "Årets Toppscorer" og "Årets Nykommer"

Julie kom til Røa fra Kolbotn denne sesongen. Hun seilte inn som et friskt pust i spillergruppen, og det løsnet umiddelbart på kamp. Allerede i sesongåpningen 25. mars satte Julie Røa Dynamite Girls sitt aller første mål for sesongen....etter 25 minutter. Og slik fortsatte det....helt til hun ble skadet. Det endte med 9 mål i serien og 1 i NM. En fantastisk snuoperasjon etter scoringsutfordringer i gamleklubben - og hvem vet hvor det ville ha endt uten skadeavbrekket i september. Julie sto med 9 mål omtrent ved halvspilt sesong - og de to som scoret mest mål i Toppserien i år endte med 13 mål.

En slik prestasjon viser hvilken mental styrke og hvilken personlighet som vi har fått til Røa. Det er ingen tvil om at Julie fortjener både "Årets nykommer" - i tillegg til "Årets toppscorer". Vi tenker også at "Årets nykommer" også representerer mye av det Julie har gjort også utenfor trening og banen. Hun har stilt opp og bydd på seg selv både i podcaster og intervjuer. Vi tar hatten av for Julie, og gratulerer med velfortjente kåringer.

RFE_VIF_Etter_scoring2_JulieKlæboe_230401_Arne.JPG
Årets nykommer og årets toppscorer, Julie, har satt nok en scoring mot VIF Foto: Røa Fotball Elite

Mia Hambro Svendsen er "Årets unge talent"

Årets unge talent henger nok litt ekstra høyt i år. Vi har fått flere unge spillere inn i troppen - og flere har gjort seg skikkelig bemerket. Siden fotball handler mye om å score mål, er det gjerne de offensive spillerne som ses mest. At våre egne spillere har valgt Mia som "årets unge talent" sier mye om hvilken kapastitet og bauta i forsvaret vårt som Mia er. Med 26 av 27 seriekamper i år, har Mia stått frem som en forvarsmester av rang på laget. Og det er langt flere enn oss som har forstått og sett dette. Sammen med Cassandra har Mia - tross ung alder - vært fast innslag på J19-landslaget i år med seks landslagskamper i år - etter at hun fikk sin landslagsdebut på J-19 på tampen av 2022, den 11. november. Vi gratulerer Mia med "Årets unge talent"-kåringen. Som sagt, en prestasjon når det blomster av unge talenter i klubben for tiden. 

RFE_Vålerenga_RFE_Mia_Konsentrert_Bruk_230510_Erling.JPG
Årets unge talent, Mia Hambro Svendsen, har alltid fokus på oppgavene sine i kamp! Foto: Erling Løkken