SOLVEIG ENGÅS

 

Solveig Engås  – ny kontrakt med Røa Dynamite Girls.  

Solveig meldte overgang til Røa tilbake til sommeren 2021 fra AaFK Fortuna, og var dermed med på oppturen i 1.div da Røa sikret opprykk og nytt Toppserie-spill.

Debuten i Toppserien kom den 20.mars i 2022 hjemme mot SK Brann (som ble både serie-, sluttspill-, og cupmestere det året). i I 2022 ble det ble en tøff start for Røa-laget, som sesongen i forkant gikk fra seiere til seiere, da de møtte en helt annen motstand på det øverste nivået.

Solveig fikk sin første scoring i Toppserien i bortekampen mot Åsane det samme året, i et oppgjør som endte med en betryggende seier og sluttresultat Åsane 0 – 5 Røa (11.09.2022). I likhet med Røa så viste også Solveig en kontinuerlig positiv utvikling den sesongen, og målet ble nådd med fornyet Toppserieplass etter en god høstsesong av et samlet Røa lag.  

Denne utviklingen har fortsatt, og dette har resultert i både flere seiere og mye spilletid på det øverste nivået i Norge for Solveig. Nå har det også resultert i en ny og lengre kontrakt som vi er glade for og ha kommet til enighet om.    

Solveig er en dedikert, jordnær og hardtarbeidende spiller som har mange av de verdiene som klubben søker etter. Hun har en sterk motivasjon for å stadig ville utvikle seg, evner og vil ta til seg læring, og har egenskapene som skal til for å gjøre andre bedre. Ferdighetene hennes gjør at hun er en fleksibel spiller som kan bekle flere roller på laget både sentralt i banen, og mer bredt ute på siden. Dette har imponert trenerteamet slik at hun har vært en godt betrodd spiller, og i vært involvert i samtlige kamper for Røa så langt i årets sesong.  

Vi gleder oss til å følge utviklingen til Solveig videre hvor vi i første omgang ser frem imot en spennende høstsesong – hvor både hun og resten av laget er klare for å jakte ytterligere seiere!