Skuffende resultat mot Åsane

Mens Åsane kommer til denne kampen med bare ett tap på de syv hjemmekampene i Toppserien, har vi  - bortsett fra uavgjort mot tabelljumbo Arna-Bjørnar - slitt skikkelig. Vi må helt tilbake til runde 17 - hvor vi nettopp møtte Åsane hjemme på Røa - for å finne vår siste seier i Toppserien. Vi sliter med å score mål rett og slett - til tross for at vi har levert mye bra spill i kamper hvor vi har møtt de beste lagene i Toppserien.

Vår Start11er: Sævik, Svendsen, Ellingsen, Masdal, De Courcy, Ulstein, Fuglem, Engås, Klæboe (K), Nyhagen, Folland. Innbyttere: Högrell, Midtbø, Nordin, Rosenlund, Sebazungu.

1 omgang: Stolpeskudd og ut til corner for Åsane etter 30 minutter spill når Seim skyter via en Røaforsvarer. Den påfølgende corneren blir slått langt, og ballen havner på bakre hos Svanes. En god mulighet igjen for Åsane, men headingen går utenfor. Alt i alt en omgang med mye balltrilling, lite presisjon og ingen store målsjanser fra Røa sin side.

2. omgang: Etter 51 minutters spill får vi endelig en god sjanse når Nyhagen snapper ballen etter at Duffy i Åsanemålet misser litt i letingen etter egen medspiller. Hun fører ballen med seg og kommer til et bra tilslag på skuddet, men ballen går like utenfor. En kjempemulighet for oss.

Etter 63 minutter kommer en ny mulighet for Røa når Mari igjen er helt fri inne i boksen. I stedet for å skyte selv, ser hun etter en av våre øvrige angripere. Det straffer seg, og det bli ikke noe mer ut av denne potensielle kjempemuligheten.

Andre omgang fortsetter som den første. Mye nøling og mangel på presisjon. Etter 70 minutter kommer Nordin inn for Folland,

Til slutt straffer dette seg for Røa.  Mot et alt for passivt og lite våkent Røa-forvar, kan Seim føre ballen mot høyre inn i boksen, og sette den utagbart for Sævik i Røamålet. Det står 1-0 etter 80 minutters spill. 86 minutter er gått når Nyhagen og De Courcy erstattes av Rosenlund og Sebazungu, og på overtid kommer Midtbø inn for Ulstein.

To omganger med få sjanser og mangel på presisjon hos begge lag, resulterer i et skuffende resultat for Røa. To svake omganger krones med et nytt tap for oss.

Nå har vi en kampfri uke, og den må brukes godt. Vi må få igjen troen på, viljen til og motet til å skyte mot målet. Vi har nå hatt noen runder der viktige spillere har vært ute av troppen, og med de tilbake, kan vi forhåpentligvis bruke tiden frem til neste kamp godt og løfte oss på alle områder.

Nå trenger vi virkelig Røa-supporternes støtte fra tribunen - slik Åsane fikk i sin siste kamp.

Det går mot slutten i Toppserien. Det gjenstår kun tre runder. Neste kamp er hjemme på Røabanen den 3. november. Kampstart er klokka 14:00. Vi møter Stabæk.  Støtt oss fra tribunen. Heia Røa.