Serielederen på besøk

Før LSK Kvinner

Etter to uavgjortresultater på rappen er det på tide å krige inn tre poeng. Og hvorfor da ikke gjøre det mot regjerende serie- og cupmester?

Sist oppdatert: 26. sep 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Etter to uavgjortresultater på rappen er det på tide å krige inn tre poeng. Og hvorfor da ikke gjøre det mot regjerende serie- og cupmester?

LSK Kvinner og Røa Dynamite Girls. To tradisjonsrike klubber. Målrike oppgjør. Mye dramatikk.

Søndagens kamp på Røabanen blir intet annet enn spennende og innholdsrik. For er det noe disse kampene har så er det en høy underholdningsverdi.

Ny, tettspilt kamp?

Sist lagene møttes skrev vi april måned. Røa hadde akkurat spilt mot Sandviken, Trondheims-Ørn, Klepp og Lyn, og sto med seks poeng i gevinst. LSK Kvinner hadde rullet igang målmaskineriet og innkassert 13 solide poeng.

Den gang viste Røa at de kan dominere. Selv på bortebane. Selv mot et fremragende lag.

Og den gang fortjente faktisk Røa minst det ene poenget Vilde Gullhaug Birkeli nikket inn.

Som den gang er LSK Kvinner serieledere. Og på ny er de inne i en god steam.

Men er det noe Røa Dynamite Girls har vist støtt og stadig er at de kan hamle opp, spille ut og vinne mot de aller beste. Nå skal aggressiviteten, løpskraften og samholdet løftes opp enda et hakk før Birdsa fra Romerike inntar Røabanen søndag ettermiddag.

Fra 1-1 på Fart og 2-2 i Bergen

To bortekamper er unnagjort. To kamper der man i utgangspunktet siktet seg inn på seks viktige poeng i kampen om å kunne holde tritt med lagene over oss på tabellen. Stang ut. To ganger.

Nå er Dynamite Girls tilbake på egen kunstgressbane, og foran egne fans.

På de siste syv oppgjørene er poengdeling det beste Dynamite Girls har fått ut av kampene mot LSK Kvinner. I fire av de oppgjørene har LSK Kvinner scoret fire ganger eller mer. Det er en samlet garderobe som ønsker å se at den trenden snus på søndag.

Revansjere cupsemifinalen i fjor

Sist lagene sparket ball på Røbanen var i november 2018. Da sto det om en cupfinalebillett, og kun straffespark kunne skille lagene etter en høydramatisk, fartsfylt og særdeles underholdende kamp.

Blir det en ny festkamp? Blir det cuprevansje? Svaret får vi søndag kl. 15:00 på Røabanen. Vel møtt!