Seier i siste treningskamp, også

Med kun én uke igjen før sesongstart, var det klart for nok et oppgjør med naboen. Denne gangen var det ØHIL som kom på besøk til Røabanen.

Røa starter sterkt, og går ut med høyt press som gir uttelling allerede etter 2 min. Julie får en god mulighet og skyter. ØHILs keeper redder skuddet fra Julie, men gir retur. Der er Mina, og hun er først på ballen og  setter den trygt i mål.

Røa fortsetter det gode spillet det første kvarteret og Ragne setter inn 2-0 etter ca 17 minutter.

Kort tid etter får ØHIL må gi bort frispark for å stoppe et ØHIL angrepet. Frisparket er perfekt satt, men vår mur er litt for passiv, og dermed går skuddet direkte i mål. Det står 2-1, selv om Røa har hatt overtaket.

Resten av første omgang er "rufsete". Det er mange dueller og mye fysisk spill. Det er tydelig at ØHIL legger mye i å ta poeng mot Røa. Til pause står det 2-1.

Andre omgang

Etter pause kommer Cassandra inn for Mina. Den andre omgang starter akkurat slik som som første sluttet. Vi er upresise og slurvete, og har ett litt rufsete spill med mye dueller. ØHIL har også sine muligheter, og lykkes bedre enn Røa rent resultatmessig. Etter ca 60 minutters spill har de et fint angrep som avsluttes med et skudd fra rundt 18-20 meter. Et kjempeskudd som går rett i hjørnet av målet. Nå er det plutselig 2-2.

Røa er jo et bedre lag, og skjønner at nå er det alvor. Nå skjønner vi at vi må skjerpe oss. Dermed løfter vi oss etter utligningen. Røa i har ingen planer om å tape eller spille uavgjort i siste oppkjøringskamp.

Julie må ut med en liten skade, og Kaja kommer på banen.

Kaja løper og jobber, og etter rundt 70 min presser hun høyt of tvinger ØHIL til feil. Ballen havner i beina til Oline. Oline er alene igjennom, og hun sette ballen sikkert forbi keeper til 3-2. Oline forsetter å score mål og som toppscorer i oppkjøringskampene.

Røa fortsetter presset og får corner noen få minutter etter vi igjen gikk i ledelse. Det blir litt rot i feltet. Ballen havner ute hos Siw på kanten av 16-meteren. Siw slår på nytt inn i feltet igjen. Der står Synne, og kan sette ballen enkelt i mål til 4-2.

Resten av kampen har vi grei kontroll og avslutter sesongoppkjøringen med nok en seier!

Vi er klare for første seriekamp mot Kolbotn på Grorud den 16. mars og for vår første hjemmekamp kl 15:30 på Røabanen mot LSK Kvinner - som også blir en NRK-sendt kamp.