SEIER I SESONGÅPNINGEN

Endelig!

Det var deilig å komme igang igjen med seriespill. Vi føler at vi har ventet i en evighet! Lørdag 22. mai klokken 16:00 sto vi kampklare på Røa Kunstgress sammen med Amazon Grimstad. I treningskampen 25. april ble det tap…..og man vet jo aldri.

Det er lenge siden vi har spilt seriekamp, mange nye spillere…..og da er det alltid litt nerver. Stemningen før kampen var god. Malene Wik Alfredsen sparket igang årets 1. divisjon, og vi kom godt i gang – presset høyt. Amazon Grimstad ble dessuten godt pakket inn da de kom på vår banehalvdel, men i løpet av de 15 første minuttene fikk de både et skudd på keeper og et skudd på mål, m3n Linn-Mari hadde god kontroll på begge.  Etter 22 minutters spill, og flere muligheter foran Amazon Grimstad sitt mål,  kunne Tuva dundre ballen i mål etter en super assist fra Malene W A.  Velfortjent 1-0.

Da Nadia headet inn mål nummer to i det 35 minuttet, etter en frisparksituasjon der Marie N sendte ballen videre foran mål til Nadia, var egentlig kampen fullstendig avgjort.

Røa fortsatte presset, og det burde faktisk ha kommet flere mål…….og etter 53 minutter kom det en feilpasning fra Amazon Grimstad som Tuva umiddelbart sørget for å respondere på. 3-o var et faktum.

Mens Røa hadde 8 skudd på mål og 13 skudd totalt, hadde Amazon Grimstad 4 skudd på Røas mål og skudd på mål stoppet med de to de hadde i løpet av det første kvarteret av kampen.

Dermed kunne vi avslutte dagen som (foreløpig) serieleder.

Neste kamp er borte mot Åsane lørdag 29. mai kl 13:00 på Myrdal kunstgress!