RØAs GLEDE-pris 2024

Det er igjen tiden for å nominere gode kandidater til Røa IL sin GLEDE-pris. Som alltid er det vår generalsamarbeidspartner RSM Norge som står bak denne prisen sammen med oss. Det blir også i år de tre prisene som bygger på idretslaget sine verdier; GLEDE, MESTRING, RAUSHET, og først ute er nå GLEDE-prisen.

RØA IL SIN GLEDEPRIS 2024

Den første prisen ut i år er GLEDE-prisen.

Alle i tilknytning til idrettslaget - enten du er medlem eller ikke - kan sende et begrunnet nominasjonsforslag innen fredag 18. mars 2024 til: post@roail.no.

Her er kriteriene for Røas GLEDE-pris:

  1. Årets prisvinner har, uansett alder, gjort en solid frivillig, uegennyttig innsats i forhold til idrett, utover det man normalt kan forvente.
  2. Årets prisvinner har skapt synlige resultater gjennom å skape entusiasme og glede i klubben/gruppen/laget eller for andre støttespillere som inspirerer andre.
  3.  

Nominasjon til RSM-prisen Røas GLEDE-pris sendes i år innen 22. mars.

En jury bestående av en representant fra RSM Norge, en representant fra hovedstyret i Røa IL samt markedssjef i Røa IL og Røa Fotball Elite behandler innstillingene. For at prisen skal tildeles må valget på vinner være enstemming.

Prisen deles ut ved egnet anledning ultimo april.

Tenk på dine gode støttespillere rundt deg, og send inn din kandidat så snart som mulig, og senest 22. mars 2024.