Røa Idrettsklinikk – tilbake som viktig støttespiller

Jørn Karlsen er tilbake i teamet!

Jørn Karlsen v/Røa Idrettsklinikk behandler Julie Støstad i 2019. Foto: RFE

Røa Fotball Elite og Røa Idrettsklinikk inngikk i mars 2019 en samarbeidsavtale rettet mot medisinsk behandling. Det har vært en verdifull sparringspartner for Dynamite Girls, samtidig som det har sikret god behandling og oppfølging for Røa-jentene.

Sist oppdatert: 29. jan 2021 Skrevet av: perivar

 

Røa Dynamite Girls og Røa Idrettsklinikk har igjen valg å samarbeide om medisinsk behandling.

Vi hadde svært god erfaring med de dyktige behandlerne i Røa Idrettsklinikk – og særlig fysioterapeut Jørn Karlsen – da vi benyttet dem i 2019. Nå er de tilbake, med Jørn som vår primære kontakt på feltet og på klinikken. Nå er det snakk om et mer strategisk samarbeid når vi sammen har valgt å ha en avtale for de tre neste årene, med en klar, avtalefestet felles intensjon om ytterligere forlengelse.

Jeg er svært glad for å få Jørn og Røa Idrettsklinikk tilbake som vår samarbeidspartner. Det gir meg og resten av det sportslige teamet i Røa Fotball Elite stor trygghet. Dette var mitt førstevalg, så jeg er selvfølgelig mer enn fornøyd med å få Jørn og resten av det høykompetente teamet på vårt lag. Dette er et viktig bidrag for å sikre at vi har den best mulige spillerstallen kampklar, sier hovedtrener Geir Nordby.

Jørn vil ha hovedanvaret for å følge opp spillerne – både på treningsfeltet og på klinikken. Han vil fortløpende vurdere spillerne med tanke på både forebygging og behandling av skader. Dette gir spillerne større trygghet og vil hjelpe de som har fått skade til å finne tilbake til fotballbanen, Det bidrar også til at friske spillere optimaliserer form, restitusjon og treningsutbytte.

Erfaring og kompetanse i bøtter og spann.
Det er ingen hvem som helst Dynamite Girls fikk tilbake på laget denne sesongen. Med Røa Idrettsklinikk som partner har Dynamite Girls fått en faglig sterk støttespiller, i treningshverdagen såvel som på kampdag.

Gjennom Røa Idrettsklinikk, får vi et svært erfarent og kompetent team med oss. De dyktige behandlerne har lang erfaring med idrettsskader fra blant annet Stabæk Fotball. Jørn Karlsen har også tre år bak seg som fysioterapeut og medisinsk koordinator for LSK herrer samt ytterligere tre år i Kolbotn Kvinner. I 2013 utgjorde Karlsen en del av det medisinske teamet rundt kvinnelandslaget under fotball-EM.

Vi føler at Røa Fotball Elite har fått helt riktig partner på plass for å løfte laget tilbake til Toppserien i 2021.

Om Røa Idrettsklinikk:
Vækerøveien 207, 0751 Oslo
+47 476 33 327
epost@roaidrettsklinikk.no

Les mer om Jørn og Røa idrettsklinikk HER!