Røa Dynamite Girls søker ballhentere til årets sesong!

Vi ønsker deg og ditt lag som ballhentere i en av våre hjemmekamper den kommende 2024-sesongen! Opplev noen av Norges beste spillere på nært hold og få en helt unik kampopplevelse.

Jobben som ballhentere er viktig - for de er med på å sørge for at gjennomføringen på banen blir perfekt!

I tillegg til å sørge for at ballen raskt kommer tilbake i spill, får våre ballhenterne blant annet være flaggbærere under innmarsjen til lagene. Dere vil også få møte og ta bilder med Røa Dynamite Girls spillerne etter kampen, og ved hjemmeseier får dere selvfølgelig være med å feire sammen med spillerne ute på banen! Alle kampene våre har TV-dekning, så ved å være ballhenter vil man også komme på TV!

Dere må stille med minimum 10 ballhentere, men dere kan gjerne være flere - og dere må ha med dere en voksen person som ansvarlig - gjerne treneren til laget. Ballhenterne må være minst 11 år (født 2013), men dere kan gjerne være eldre. Foreldrene til ballhenterne får rimeligere billetter til kampen som du er ballhenter på, og treneren til laget får selvfølgelig også gratis adgang.

Vi ønsker lag fra alle klubber, og både jente- og guttelag kan stille. 

Hvis ditt lag har lyst til å være ballhentere denne sesongen, så send en mail til Karoline på karoline@roail.no, med hvilken klubb, alderen på ballhenterne og hvor mange dere er . Er det en spesiell kamp dere ønsker å være ballhentere på, kan dere også skrive dette i mailen. «Førstemann til mølla»-prinsippet gjelder, og dere vil høre fra oss uansett!

Her finner du alle kampene våre for 2024

Vi gleder oss til å høre fra dere!

RFE_Highfive_Sarah_Julie_Ballhentere_230229.jpg
Bli ballhenter og jobb sammen med noen av Norges beste spillere!