Oline forlenger igjen

Hun som ble kåret til "Årets spiller" i 2023 og som markerte seg på flere omrāder gjennom hele sesongen har igjen valgt Røa Dynamite Girls

Det er en herlig melding vi kan dele denne fredagen; Oline Brekke Fuglem forblir i Røa, og det får det til å bruse litt ekstra i alle Røa-hjertene nå før jul.

Sportssjef Henrik Digernes deler gladnyheten med et kjempesmil og sier: "Vi føler at Oline er en ekte Røa-jente og jeg tror at de fleste - inkludert landslaget - har bitt seg merke i hvilke fremskritt som hun har gjort i år. Hun har vært god også tidligere, men under veiledning av vårt trenerteam i år har hun blomstret ekstra. Derfor er vi utrolig glade for at vi har lykkes med å beholde Oline også fremover. En ny avtale med henne, gir oss litt ekstra fred og trygghet i planleggingen mot neste sesong."

Vi kan bare gjenta det vi skrev om Oline for kort tid siden:

Den spilleren som har utmerket seg og i år får prisen som Årets Spiller, er Oline. Det er mange ting som kan trekkes frem i forhold til henne denne sesongen, men både hennes første uttak til U23-landslaget, flere viktige mål i sesongen - ikke minst i sesongavslutningen mot Åsane - samt flere ganger på "Rundens lag", er noen av grunnene til at Oline tydelig har blomstret og vokst med oppgavene og utfordringene i år. 

Oline har nå hele 90 kamper for Røa. Hun har riktignok scoret noen mål i de tidligere sesongene, men denne sesongen har hun scoret 7 mål og hatt 6 målgivene. Vi kunne ha sagt så mye mer om Oline, men våre egne spillere har sagt alt; Hun er "Årets Røa Dynamite Girl."

2848323_Oline_Fuglem_hn.png