Ole forlater Røa, og søker nye utfordringer

Vår utvilklingsansvarlig, Ole, forlater oss, og vi ønsker ham lykke til og alt godt videre

Ole Gåseidnes kom til Røa fra Stabæk 12. september 2022, og han har på veldig kort tid lykkes med å sette sitt preg på klubben og ta initiativ til flere endringer som vi har tro på at vi også fremover vil ha glede av og som kan løfte oss videre. 

Allerede på torsdag denne uken, er han på plass hos ny arbeidsgiver, og vi har allerede startet arbeidet med å finne hans etterfølger. 

Den i Røa Fotball Elite som kjenner Ole aller best er sportssjef Henrik Digernes. De har jobbet tett sammen både i Stabæk og her i Røa. Det er derfor naturlig at det er Henrik som deler Røa Fotball Elite sine tanker rundt det arbeidet Ole har gjort og det han har betydd for oss i den relativt korte perioden han har vært endel av det sportslige teamet i Røa Fotball Elite. Henrik sier: "Ole er en ryddig person som er hardtarbeidende og med gode verdier. Han er godt likt av både spillere og kolleger i Røa. Ole har gjort en enormt god jobb her i Røa med å strukturere opp ungdomsavdelingen ytterligere. Det gjør nå at klubben har mer konkurransedyktig trenings- og kamparenaer, noe som gir oss bedre fleksibilitet med tanke på nivå og differensiering samt at de yngre spillerne får riktigere utfordringer, læringsmuligheter og kampmatching i sitt utviklingsløp. Det er en forutsetning for at Røa skal kunne nå strategien sin med å utvikle flere klubbutviklede spillere, og da først å fremst til eget a-lag, før de eventuelt tar turen videre til større klubber.

Det at Ole har valgt å akseptere et annet jobbtilbud vitner om at han har gjort en god jobb, og at slikt blir lagt merke til av andre klubber. Vi skulle gjerne hatt Ole med videre i Røa, og han vil definitivt bli savnet. Nå som avgjørelsen er tatt så må vi bare ønske han lykke til videre, og så vil Røa jobbe med å finne hans erstatter for å lede utviklingsarbeidet videre."

Takk for jobben du har gjort for Røa Fotball Elite, Ole. Det blir spennende å følge deg videre, selv om det blir utenfor Røa. 

_Henrik_Ole_230812.jpg