Årets utfordring til deg i år!

Obos viser vei i KRONEKAMPEN 2022

Sist oppdatert: 31. mai 2022 Skrevet av: perivar

 

OBOS VELGER SELVFØLGELIG «DYNAMITE» PÅ KRONEKAMPEN!

Når vi møter Vålerenga i Toppserien søndag 12. juni, kl 15:00  er det gratis inngang for alle – men privatpersoner og bedrifter kan velge å engasjere seg.

Bli med og sett publikumsrekord på Røabanen!

Det aller viktigste er at dere kommer på kamp, men hvis du ønsker å engasjere deg og støtte, er KRONEKAMPEN løsningen!

Obos – vår og mange i lokalsamfunnet vårt sin aller beste samarbeidspartner

Obos er Røa Dynamite Girls sin hovedsamararbeidspartner  og viser et fantasisk engasjement for å skape gode tilbud i lokalsamfunnet vårt. For i nærmiljøet vårt har vi ikke bare mange Obos-medlemmer, men Obos står også bak mange av boligene i området. Gjennom blant annet å engasjere seg og støtte idrett i Røa IL,  og litt ekstra i Røa Dynamite Girls, hjelper de både oss, sine medlemmer og andre trenger gode, sunne aktivitetstilbud til en bedre hverdag i lokalmiljøet.

Obos velger pakken «DYNAMITE».

Kronekampen betyr at man kan støtte med et valgt beløp pr tilskuer som blir fysisk registrert inn på kampen mellom Røa Dynamite Girls og Vålerenga den 12. juni, med kampstart kl 15:00.

Som privatperson kan du velge mellom kr 0,50, 1,-, 2,-, 3,-, 4,-, 5,- og 10,- pr tilskuer på denne kampen.

Hvis du vil støtte som bedrift – og da får du også noen gjenytelser basert på hva du velger –  kan du velge om du velge mellom følgende pakker Applaus (kr 1,-), Bluss (kr 5,-), Kinaputt (10,-), Knallskudd (kr 20,-), Fyrverkeri (kr 30,-) eller «Dynamite» (kr 50,-) pr tilskuer på kampen.

I forbindelse med at vi arrangerer KRONEKAMP, har Obos vist vei for bedriftene. De har valgt pakken «Dynamite». Dvs kr 50,- pr tilskuer som kommer på kamp.

Søndag 12. juni byr OBOS og vi på: 

  • Famile- og aktivitetsdag fra kl 11:00 til 14:00
  • Ekstra stor fanzone, med blant annet lykkehjul, premier, 3er-baner, Røa-blinken
  • Selfie-zone etter kamp; Ta bilder sammen med, snakk med og diskuter kampen med våre spillere rett etter kampslutt
  • Åpen kiosk med blant annet våre velkjente Røavafler.

Årets utfordring til deg er:

Vi oppfordrer alle til både å komme på kamp og delta på kronekampen søndag 12. juni! Av disse, så er det aller viktigste at vi tar publikumsrekord – at ALLE kommer på Røabanen og heier på sitt favorittlag. Vi vil ha fulle tribuner. GRATIS BILLETT TAR DU UT HER.