Ny solid seier

Vi kunne ønske Arna-Bjørnar velkommen til et solfylt Røa og til runde 6 i Toppserien, og det var gjestene som var på hugget først...og de var nok bedre enn mange hadde forventet.

Første omgang

Arna-Bjørnar går rett i angrep etter at dommeren blåser for avspark, og allerede i første spilleminutt har Nigårdsøy et skudd i stopen og sekunder senere bommer Veglo på åpent mål.

I det 3 spilleminuttet snapper Mari ballen når det er tilbakespill hos Arna-Bjørnar, hun drar av flere spillere og legger inn til Ragne som er ved 5-metersmerket. Hun må krige litt med en Arna-Bjørnar-forsvarer, så skuddet blir satt rett på keeper.

Etterhvert kommer Røa mer og mer inn i spillet.

Etter drøyt 10 minutters spill har vi innkast, Ragne header videre til Mari. Igjen er det Mari som dribler seg igjennom Arna-Bjørnar-forsvaret før hun sender ballen til Ragne ute på høyre kant. Ragne slår perfekt inn foran mål og der er Oline på løp på fremre stolpe, og vipper ballen elegant i Arna-Bjørnar-målet. Et supert angrep og godt samspill mellom Ragne, Mari og Oline. Det står 1-0 på Røabanen.

Den siste halvdelen av denne omgangen tar Røa mer og mer over. Den avsluttes med at Oline sender et langskudd rett utenfor mål etter 40 minutter og når Julie legger igjen til Oline på ca 19 meter, dunder Oline skuddet knallhardt i tverrleggeren. Mari header returen, men det vil seg ikke. En - eller rettere sagt to - giantmuligheter som burde ha økt vår ledelse.

Lagene går til pause med 1-0....og det er fortjent slik som siste del av omgangen forløp.

RFE_ArnaBjørnar_240504_Oline_Scoring_1_0_ErlingLøkken.JPG
Oline sørger for scoring nr 1 Foto: Erling Løkken

Andre omgang

Vi bytter keeper inn til 2. omgang; Hildegunn kommer inn for Louise.

Igjen starter Arna-Bjørnar omgangen med en kjempemulighet. De går rett i angrep på venstre kant og kommer til et godt plassert langskudd inne ved Hildegunn sin høyre stang, men Hildegunn kaster seg og stopper skuddet.

Deretter er det Røa som dominerer gjennom hele resten av denne omgangen. Samlet leverer laget på et nivå som vi kan være stolte av.

Først skyter Cassandra etter 48 minutter, men keeper står godt plassert og redder skuddet lett.

Arna-Bjørnar har et godt angrep i det 54 spilleminuttet, og igjen må Hildegunn gjøre jobben og slå ballen ut. En god redning etter et godt A-B-angrep.

Sekunder senere er Røa igjen på hugget. Solveig sender ballen fra vår venstre side inn i boksen. Der har vi flere røde god plassert. Nærmest er Julie, som kommer foran Arna-Bjørnarforsvarerne, og stekker foten og tærne nok til å dytte ballen i mål. En super avslutning på et godt innlegg fra Solveig. Det står 2-0 på Røabanen.

RFE_ArnaBjørnar_EtterScoring_Julie_2_0_Cassandra_Mari_Julie_BRUK_ErlingLøkken.JPG
Julie scorer mål nummer 2 og 3 i dagens kamp. Foto: Erling Løkken

Nå vil vi trykke på mer for å øke ledelsen, og vi øker vår offensive kraft. Mina kommer inn for Solveig etter 64 minutters spill.

Vi legger stadig mer trøkk, og ballen er nå nesten utelukkende på Arna-Bjørnars banehalvdel. Etter 68 minutter spill legger Oline press på en Arna-Bjørnar-forsvarer slik at forsvareren må velge tilbakespill. Den snapper Julie, og plasserer skuddet iskaldt mellom beina til Arna-Bjørnar-keeperen. Dermed står det 3-0 på Røabanen.

10 minutter senere kommer Kaja inn for Julie og i det 82. spilleminuttet bytter vi også innpå Jenny og Rakel for Anya og Mari.

Få ting er mer gledlig enn at banens beste i dag - Ragne - kan krone dagens seier med et eget mål. Hun stopper en pasning mellom to Arna-Bjørnarspillere, og gjør hele jobben selv når hun fosser frem på vår høyre side, og sender et perfekt skudd fra rett utenfor 16-meteren i det lengste hjørnet. Dette er mestelig utført av en spiller som har vært involvert i det meste i dagens kamp - og fullt fortjent. Ragne sørger for 4-0.

Ragne spilte kampen denne kampen så granultatet sprutet Foto:Erling Løkken

Ragne vinner også to tusen kroner fra RSM Norge

Dagens kamppartner er RSM Norge - Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for kjernen av norsk næringsliv. De er samarbeidspartner til begge lagene som spilte i dag, og har valgt å foreære banens beste spiller - Ragne Hagen Svastuen - en gavesjekk på hele kr 2000,-.

Synne rundet 100 kamper for A-laget

Vi kunne gratulere - litt forsinket, siden jubileet faktisk var ved vår forrige hjemmekamp - Synne Masdal med 100 kamper for A-laget. Med dagens kamp står hun nå med 102.

RFE_ArnaBjornar_Synne_100_kamper_Henrik_Synne_ErlingLøkken_240504.JPG
Gratulerer med 100 A-lagskamper, Synne Foto: Erling Løkken

Vår start11er: Louise, Synne, Mia, Sarah, Anya, Ragne, Cassandra, Oline, Solveig, Julie og Mari. Innbyttere: Hildegunn, Hanna, Rakel, Jenny, Siw, Mina og Kaja.

Nå har vi to bortekamper på rad; først mot Stabæk på Nadderud den 11. mai, kl 14. Deretter i Bergen mot Brann  kl 18:00 den 15. mai.

Så kan vi endelig ønske velkommen andre pinsedag - 20. mai - kl 15:00 på Røabanen. Dette er som vanlig ett av årets høydepunkt når det igjen er kampen "Hvem er best i Oslo Vest" når vi ønsker naboen Lyn velkommen hit til Røa.