NY SEIER – FORTSATT SPENNING

Vi er ikke så vante med å spille på naturgress, så det gjorde det ekstra vanskelig for oss. Dette ga  selvfølgelig i utgangspunktet Amazon Grimstad en fordel. Heldigvis var forholdene gode, slik at vi kunne fokusere på å løse oppgavene gjennom denne viktige kampen.

Dette ble kamp når der banespillet ble forholdsvis jevnt. Ingen av lagene dominerte voldsomt. Vi skapte de fleste sjansene og hadde klart flest skudd mot mål. De to skuddene på mål som Amazon Grimstad hadde gjennom kampen, var ingen reell utfordring for Linn-Mari.

Etter et flott forarbeid og innlegg inn foran mål fra Frida, en kontant pasning fra Vilde, kunne Marie klinke til fra 15 meter og i venstre kryss. Utagbart for Amazon Grimstad sin keeper. Vi leder 1-0 etter 35 minutters spill.

Andre omgang fortsetter med noe større overtak til oss. Flere sjanser og skudd mot mål, og i det 68. spilleminuttet kommer vårt mål nummer to for dagen.  Maria slår en flott corner fra høyre siden inn mot 5 meteren, som heades videre til Mathilde som står nesten på streken og krangler den inn.

En ny fortjent seier for Røa Dynamite Girls.