Ny seier – fortsatt spenning

Se høydepunktene fra kampen her

Foto: Myhre Foto.

Sist oppdatert: 04. okt 2021 Skrevet av: perivar

 

Vi er ikke så vante med å spille på naturgress, så det gjorde det ekstra vanskelig for oss. Dette ga  selvfølgelig i utgangspunktet Amazon Grimstad en fordel. Heldigvis var forholdene gode, slik at vi kunne fokusere på å løse oppgavene gjennom denne viktige kampen.

Dette ble kamp når der banespillet ble forholdsvis jevnt. Ingen av lagene dominerte voldsomt. Vi skapte de fleste sjansene og hadde klart flest skudd mot mål. De to skuddene på mål som Amazon Grimstad hadde gjennom kampen, var ingen reell utfordring for Linn-Mari.

Etter et flott forarbeid og innlegg inn foran mål fra Frida, en kontant pasning fra Vilde, kunne Marie klinke til fra 15 meter og i venstre kryss. Utagbart for Amazon Grimstad sin keeper. Vi leder 1-0 etter 35 minutters spill.

Andre omgang fortsetter med noe større overtak til oss. Flere sjanser og skudd mot mål, og i det 68. spilleminuttet kommer vårt mål nummer to for dagen.  Maria slår en flott corner fra høyre siden inn mot 5 meteren, som heades videre til Mathilde som står nesten på streken og krangler den inn.

En ny fortjent seier for Røa Dynamite Girls.

Se høydepunktene fra kampen HER.

Når fire serierunder gjenstår, er det fremdeles spenning i 1. divisjon kvinner. Til tross for at vi på de første 14 rundene:

  • ikke har tapt en eneste kamp i årets serie,
  • kun har sluppet inn 5 mål og
  • har en målforskjell på 32

er det kun 2 poeng ned til Åsanene.

Vår neste kamp blir dermed også superviktig hvis vi skal sikre direkte opprykk til Toppserien.

Lørdag 9. oktober møter vi Hønefoss HJEMME på Røabanen. Billetter finner du HER.

DU kommer selvfølgelig og heier!!!

Foto: Myhre Foto.