Ny angrepsspiller klar for Røa

Anya De Courcy har signert på 18-måneders kontrakt

Hils på Røas nye angrepsspiller. Hun heter Anya De Courcy, og spiller med draktnummer 30 ut 2020. Spissen melder overgang fra 1. divisjonsklubben Byåsen.

Sist oppdatert: 30. jul 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Hils på Røas nye angrepsspiller. Hun heter Anya De Courcy, og spiller med draktnummer 30 ut 2020.

Spissen, som opprinnelig er fra Karibien, melder overgang fra Byåsen. For 1. divisjonsklubben har det blitt syv scoringer på 22 kamper siden overgangen fra byrival, og Røas divisjonsrival, Trondheims-Ørn. Før det banket hun inn mål på bestilling for Sunndal, hvor hennes far er fra, over to sesonger.

– Etter fem år i Trondheim er jeg klar for å prøve noe nytt, med nye omgivelser og utfordringer. Jeg ønsket å komme tilbake til Toppserien, sier De Courcy, som gleder seg til å ta fatt på en ny hverdag i Oslo.

– Jeg har fått et strålende inntrykk av Røa. Det er en virkelig artig gjeng i garderoben, og det er høy intensitet på feltet. Det var sånn sett lett å velge Røa, og jeg er overbevist om at jeg kommer til å trives, legger spissen til, som beskriver seg som en teknisk spiss med løpskraft og overblikk.

Sulten spiss

I De Courcy får Røa en sulten og målbevisst angrepsspiller. Og hun gleder seg til å kjempe om spilleminutter og tillit.

– Jeg liker å ha det artig på banen, og jeg liker å ha ball, samtidig som jeg er løpssterk og god uten ball. Nå skal jeg bruke høstsesongen godt og til å komme i gang. Målet er å spille og score så ofte som mulig, og hjelpe laget til våre målsetninger, understreker Røas nye nummer 30.

De Courcy har fått tildelt draktnummer 30 for Røa.

Vi ønsker Anya hjertelig velkommen til oss på Røa!