NM-runde 3; Vi får TIL 2020 på besøk på onsdag

Det er snart to år siden vi møtte TIL 2020 sist, og det var hjemme på Røabanen. Vi spilte andre runde i sluttspillet i Toppserien.....og vi tapte 1-2. Onsdag 26. juni, klokken 18, møtes lagene igjen. Denne gangen er det kampen om ferden videre mot NM-gull.

Onsdag 26. juni kl 18:00 er det tid for revansje

Den 18. september 2022 fikk vi også TIL 2020 på besøk. Da fikk vi én annulert scoring. TIL 2020 gikk til pause med 0-1 og Tuva Lechbrandt Espås utlignet på straffe etter 57 minutters spill.

Det hjalp lite, for TIL kunne gå seirende av banen etter at innbytteren Emma Granlind satte TIL sitt mål nummer 2 i kampen etter 82 minutters spill.

Hva har skjedd med lagene siden siste møte?

Etter det har mye skjedd. Vi tok 5. plassen i sluttspillet det året. TIL spilte kvalifisering og rykket ned til 1. divisjon. Mens vi sikret 6 plassen i Toppserien i 2023, kjempet TIL 2020 om opprykk, men måtte igjen "bite i gresset".

I år har Røa bedre resultater enn i fjor. Når lagene møtes på onsdag, har Røa inntatt 5. plassen i Toppserien. TIL 2020 sliter mer i 1. divisjon enn de siste årene. Nå ligger de på en ganske svak og utsatt 6. plass.

I siste helgs serierundet ble det den 4. seieren på rad til Røa Dynamite Girls da vi vant mot Kolbotn. TIL 2020 gikk dessverre på en ny skrell da de tapte hele 6-0 for Aafk Fortuna.

Cup er cup

Dette betyr at det "på papiret" skal være en betydelig avstand mellom de to lagene som igjen møtes på Røabanen på onsdag. Men så vet vi også at tar man en seier for gitt, blir for trygge på seg selv, så forsvinner konsentrasjonen. Det er da disse cup-bombene kommer.

Derfor forventer vi en ny, spennende og utfordrende kamp på onsdag kl 18:00. TIL vil nok vise at de er bedre enn de fikk vist mot Aafk Fortuna i helgen, og til syvende og sist er det KUN en mulighet og én ting som teller. Det er å vinne kampen. Det gjelder for begge lag, og vi må ha seier for å kunne kjempe om NM-gullet i år.

BILLETTER TIL KAMPEN FINNER DU I LINKEN PÅ FORSIDEN AV NETTSIDENE VÅRE; dynamitegirls.no

Sist gikk ballen "sky high" når Røa møtte TIL 2020 på Røabanen...men denne gangen er det Røa Dynamite Girls som skal gå "sky high"