Nadia Pinto er klar for Røa!

Foto: Røa Fotball Elite

Sist oppdatert: 15. des 2020 Skrevet av: perivar

 

Røa forsterker med spennende angrepsspiller fra Vålerenga.

Neste års spillerstall begynner å ta form, og nå henter vi også angrepspilleren Nadia Pinto fra Vålerenga. Vi ser at denne 19-åringen har et stort potensial som vi kan både ha glede av og være med å utvikle i Røa. Nadia har lagt bak seg 3 sesonger i Vålerenga, og kom til Enga etter en både barne og ungsdomsfotball i Grei.
Geir Nordby sier: Pinto er et litt uskrevet blad med enorm gjennombruddskraft og styrke. Hun har fått vist seg fint frem på treningene våre, og her er det mye bra for meg og resten av trenerteamet å jobbe med for å skape topp resultater for neste sesong. Nadia har et kjempepotensiale!
Personen Nadia Pinto er en livlig og imøtekommende person som alltid vil sørge for at de rundt henne har det bra.
Nadia Pinto er en spiller som alltid prøver å gjøre sitt beste hver kamp og på treninger – en tøff spiller som ikke lar ting gå så lett. Hun er spiller som jobber målrettet for at både laget og hun selv skal lykkes.
Nadia sier selv: Jeg velger Røa nå som neste steg i karrieren fordi det føles riktig for meg. Jeg tror at Røa har det som skal til for å utvikle meg enda mer som spiller, og jeg tror at jeg kan bidra med mye til dette laget. Det blir ikke en lett utfordring. Hele laget må jobbe hardere for å vise at vi hører hjemme i toppserien. Men jeg er motivert og det virker som om de andre jentene også er motiverte så det er bra.

Velkommen til Røa, Nadia!