Nå skal Lyn beseires

Kun tre poeng er godt nok

Røa-jubel. Foto: Marius Eriksen

Sist oppdatert: 04. nov 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Det er høst, det er trist. Neida, det er Toppserie-fotball til helgen!

I det løvet ligger tykt rundt kunstgressbanene, og de første minusgradene har vist frem hva som er i vente, har Dynamite Girls omstilt, giret om, trent godt og hvilt enda bedre før siste innspurt.

For nå er det SUPERRUNDER som gjelder. Og først ut er nabooppgjør mot Lyn.

Vi har jaget revansje mot en rekke klubber denne sesongen. Etter vårens hjemmekamp mot lørdagens motstander er det liten tvil om at ønsket om å sette på plass naboen fra Kringsjå er tilstede.

Skal vi tro Røa-kaptein Katrine Winnem Jørgensen så har laget planen klar.

– Vi må få stoppet overgangene deres, og de har veldig mange gode tekniske spillere. Og så er det klart at vi må ta vare på sjansene vi får foran mål, forteller Katrine Winnem Jørgensen før lørdagens kamp mot Lyn.

Røas kaptein har vårens fjerde serierunde friskt i minnet. Tre baller måtte hentes ut av Røas nettmasker. Like mange poeng ble med de hvite, røde og blå til Kringsjå etter halvannen time med ballspill på Røabanen.

Ny kamparena

Kampen går ikke av stabelen på Kringsjå. Hjemmelagets arena er ikke klar etter skifte av dekke tidligere i høst. Ei heller kan det spilles ball på Grefsen Stadion, grunnet problematikk knyttet til undervarmeanlegget.

Dermed er KFUM Arena på Ekeberg vertskap for Lyn-Røa med avspark 13:00 lørdag.

Dagen før dagen

Lørdagens motstander for Dynamite Girls ligger på tiendeplass på tabellen. Det gir kvalifiseringsspill i november med mindre de henter poeng de kommende rundene.

Winnem Jørgensen og resten av Dynamite Girls har plassert seg på en 6. plass før de siste poengene er delt ut.

– Stemningen er bra, og vi er revansjelysten fra sist kamp mot dem. Kom på kamp og se oss slå Lyn på lørdag, oppfordrer Røas kaptein.

Røa-kapteinen er klar for første kamp i serieinnspurten. Foto: Marius Eriksen