Nå angriper Nadia Tahirukaj for Røa

Allerede fra i dag får vi supertalentet inn i Røa-troppen, og vi gleder oss til å se henne på banen i Røadrakten, så hun er spilleklar allerede til kampen mot Stabæk i morgen.

Nadia kommer nå fra Kolbotn, hvor hun har vært siden 2021. Før dette spilte hun på Langhus. 

"Vi ser på Nadia som en fantastisk "perle" - et supertalent som fortjener all vår oppmerksomhet i et fantastisk team av spillere og trenere", sier sportssjef Henrik Digernes

Nadia er 15 år, men har allerede fått sin debut i Toppserien - og det var nettopp mot Røa Dynamite Girls i sesongåpningen 17. mars i år. 

Hun har også 11 landskamper på aldersbestemte lag (J14, J15 og J16), og tidligere år scoret hun også sitt første landslagsmål. 

"Det blir spennende å spille for Røa. Det er et lag som jeg har drømt litt om å komme til, og nå skjer det", forteller Nadia. 

Hovedtrener Geir Nordby sier: "Jeg ser frem til å bli bedre kjent med dette unge talentet. Hun er en spiller som jeg tror kan gå langt hvis hun fortsetter å stå på slik hun har gjort til nå, og jeg tror at Røa er et veldig godt valg for Nadia nå. I Røa har vi alltid tatt godt vare på spillerne, og vi har den beste spillergruppa i Toppserien når det gjelder miljø og ta vare på hverandre - og særlig nye spillere."

IMG_8673_nett.jpeg
Sportssjef Henrik Digernes ønsker Nadia hjertelig velkommen til Røa Dynamite Girls