Mistet poengene i 89ende minutt

Det er selvfølgelig bittert når vi faktisk er best gjennom hele første omgang og vi spiller jevnt mye av den andre.....

SURT Å TAPE NÅR VI ER BESTE LAGET PÅ BANEN

Vår første11er: Louise, Synne, Hanna, Sarah, Anya, Ragne, Siw, Oline, Solveig, Julie, Mari. Innbyttere: Hildegunn, Mia, Cassandra, Mina, Kaja

Første omgang

Røa startet aggresivt og gikk i angrep med en gang. Den første corneren vår kommer allerede etter 6 minutter og etter 10 har vi en solid mulighet fra høyre siden når Julie vinner duellen og får med seg ballen langs sidelinjen og slår inn til Mari som kommer på løp inn i 16-meteren. Mari skyter et godt skudd, men Rosenborgkeeperen ligger i full strekk og får slått ballen videre. Solveig fanger opp ballen ute på venstre side, men forsvaret til Rosenborg får klarert. 

Etter 26 minutter redder tidligere Røaspiller Harviken Rosenborg med en kjempetakling (?) av Julie når Anya slår et kjempeinnlegg inn i boksen mot Ragne, som legger ned med brystet til Julie. Er det straffe?

Etter 31 minutter har Solveig en bra avslutning.

Mot slutten av omgangen får vi en ny mulighet når vi har corner. Den slås mot Oline, men Andreassen klarer å få headet videre til innkast. 

Etter 43 minutter får vi et nytt frispark av Synne, som slås inn i feltet. Rosenborgkeeperen klarer ikke å holde ballen, og Ragne forsøker på skudd. Igjen blir skuddet blokkert av Rosenborgforsvarerne. 

Røa er klart best gjennom hele omgangen og har presset og presset - uten at det har lykkes å få ballen i Rosenborgmålet. Ingen tvil om at vi har fortjent å lede kampen etter første omgang. 

Andre omgang

Andre omgang er langt jevnere. Det er en stillingkrig, men Røa har flere gode muligheter. Etter 66 minutter lager Rosenborg nesten selvmål når keeperen bommer på ballen, men heldigvis for Rosenborg triller den i stolpen og ut. Etter 72 minutter kommer Mina inn for Mari. 

Til tross for at Røa har vært det beste laget, overtar Rosenborg presset mot slutten av kampen. I det 89ende spilleminuttet får Rosenborg corner. Hørtes hode rager høyest i feltet, og hun treffer med en kjempeheading fra nært hold. Umulig å ta for Louise siden hun blir holdt helt fast av en Rosenborgspiller opp mot corneren, slik at hun ikke kunne få kommet i posisjonen hun ønsket. Burde målet vært annulert på grunn av dette, kanskje? 

Til tross for at Røa må sies å ha vært det beste laget, er det Rosenborg som scorer - og det etter en periode med stort press mot Røa i de siste minuttene. Etter 89 minutter kommer Cassandra inn for Anya.

I overtidsminuttene er det igjen vi som presser - blant annet når Cassandra utfordrer keeper etter langpasning fra Synne og samme Cassandra slår en corner inn i feltet som gir flere muligheter på rad for Røa. Men det vil seg ikke. 

Vi går skuffet av banen etter egentlig å ha vært det beste laget gjennom 95 minutters spill.

Neste kamp er hjemme på Røabanen lørdag 4. mai kl 14:00. 

Kom og hei på oss. Vi trenger støtten fra tribunen. Billetter finner du HER