MARTINE HUMLESTØL MIDTBØ – NY DYNAMITE GIRL I 2023

 

Nytt, friskt vindpust inn i 2023-troppen

Nedenfor avslører Martine – med egne ord – litt om seg selv som ny Røa-spiller.

Student

«Jeg studerer økonomi og administrasjon på BI -studerte egentlig finans, men fokk ikke byttet over til det i dette semesteret. Dermed endte jeg med det som gikk ut på noenlunde det samme som finans:) Planen min er  å bytte over til finans igjen etter dette semesteret. Du tenker kanskje «hvorfor finans?» ja det er på grunn av pengene 😉 Neida, synes det virker spennende«, innleder Martine.

Fra Florø

«Jeg kommer fra en idyllisk plass som heter Florø, også kalt palmekysten. Florø er en miniversjon av regnværsbyen Bergen, men på en solskinnsdag er Florø verdens fineste plass. I hvertfall i mine øyne. Jeg har flere gode minner fra barndommen, for eksempel da jeg og kompisen min smurte gjørme på alle vinduene i barnehagen. Jeg rakk å gjemme meg før jeg så kompisen min bli ferska, og der lå jeg under en benken (livredd). Ble nok en tur til rektor der ja. Ikke alle barnehagebarn som har vært til rektor før de begynne på skulen. Kanskje ikke noe å være stolt av (haha), men ja, jeg kunne være en liten rampeunge, og har vell fremdeles disse faktene i meg.»

Drømmer om landslag og å leve av fotball

«Målene jeg har som fotballspiller er å bli bedre på ting jeg ikke er så god på men også utvikle meg på det jeg allerede er god på. Kan dessverre ikke røpe hva det er her;). Men mine to store drømmer er å spille på landslaget, og kunne leve av å være en fotball spiller. For å kunne nå dette er det viktig å sette seg korte og oppnåelige mål.»

Mer enn bare fotball – f.eks toppturer og relax

«Jeg er en aktiv person som – i tillegg til fotball – liker å gå toppturer og en liten tur på langrennski, helst ikke for lang (tihi). Eneste grunnen til at jeg liker å gå lange toppturer er fordi det er mye gøyere å stå slalåm nedover. Ellers så liker jeg en smak av det gode liv. Misforstå meg rett; med det gode liv mener jeg sydenturer, sole meg, sove i hengekøye, surfe men også slappe av med venner.»

Valgte Røa

«Det som gjorde til at valget falt på Røa var rett og slett Geir. Neida, jeg fikk ett veldig godt inntrykk av hele teamet når jeg snakket med dem og likte det de stod for. Jeg følte at dette var klubben som hadde det beste apparatet til å utvikle meg til en bedre fotballspiller. Jeg ser på Røa som ett veldig hardtarbeidende og direktespillende lag. Spillergruppen visste jeg ikke noe særlig om,  men nå som jeg har møtt dem så synest jeg at de er en veldig imøtekommende og inkluderende gjeng. Og gleder meg til å bli enda mer kjent med spillere og trener apparatet.»

Spilte med Linn-Mari på Krets

«Jeg kjente Linn-Mari Nilsen fra før fordi vi spilte sammen på krets med i Sogn og Fjordane. Hun er veldig sprudlende og trivelig, og jeg er glad jeg hadde noen jeg visste hvem var. Men Røa, var som sagt, veldig imøtekommende så det var aldri noen problemer å komme inn i garderoben første dagen.»

Funfact om Martine: «Jeg har veldig myk nese (løp inn i ei glassdør da jeg var liten)».