MÅLFEST MOT HØNEFOSS

Dette var en god dag på Røabanen:)

Vi kunne ønske Hønefoss velkommen til Røabanen, og det er klart at dette var en viktig kamp for oss. Nå som det nærmer seg serieslutt og er så heldige å lede serien og kan få direkte opprykk, er det viktig for oss at vi faktisk klarer å holde trykket oppe i hver eneste kamp.

Borte mot Hønefoss vant vi 1-o. Nå hadde vi hjemme kamp!

Vi har alltid stor respekt for motstanderen, og vi passer oss nøye for å ivareta verdiene våre; glede, mestring, raushet og ambisiøs. Vi skal alltid ha respekt for våre motstandere.

Allikevel må vi vel innrømme at dette ble en overkjøring hele kampen igjennom. Etter 15 minutters spill satte Tuva mål nummer 1. ……det første av mange både for Tuva og Røa Dynamite Girls.

De tre neste målene kom helt på slutten av omgangen –  42 min: Tuva, 44 min: Oline, 45 min: Tuva.

I pausen skiftet vi keeper, og Josefine kom inn for Linn-Mari.

Bare 2 minutter inn i andre omgang kunne Tuva putte sin fjerde scoring for dagen.

Etter 56 minutters spill kom Nadia inn for Mia og Synne inn for Sarah.

Bare 4 minutter senere kunne Nadia klinke inn vår scoring nummer 6 for dagen. Solveig satte mål nummer 7 og 8  etter henholdsvis 69 og 72 minutters spill.

Vi kunne sagt mye om denne kampen, men vi tror at målene og resultatet sier det meste. Tuva hadde selvfølgelig en fantasisk kamp med sine fire mål. Det samme hadde Vilde med sine 5 målgivende pasninger.

At Fløya vant fortjent 1-o over Åsane på søndag i denne runden, var selvfølgelig bra for oss. Nå er det 5 poeng ned til nummer to på tabellen, noe som selvfølgelig styrker vår tro på og sannsynligheten for at vi går PÅ TOPP OG RETT OPP……men fremdeles skal de tre siste kampene spilles.

En annen utfordring til oss er nå; Vi har ennå ikke tapt en kamp i årets serie. Nå er målet at dette også skal gjelde for de tre gjenstående kampene; En hel sesong uten tap!!!!

Neste kamp er borte mot KIL/HEMNE på Hemne Sparebank Arena lørdag 16. oktober, kl 13:00.

Men akkruat nå kan du glede deg over målfesten på lørdag HER.