Maja Svensson Martinsen fra Sarpsborg 08 til Røa

Den unge forsvarsspilleren hos Sarpsborg 08, Maja Svensson Martinsen, blir Røaspiller fra nyåret.

Maja Svensson Martinsen har takket ja og ønsker å komme til oss i Røa Fotball Elite. Hennes nåværende klubb, Sarpsborg 08, har vist stor velvillighet ved å avslutte proffkontrakten hun hadde der før den utløper - til tross for at den ble inngått våren 2023. Det synes vi er raust av Sarpsborg 08 - både ovenfor Maja, slik at hun får ta et steg videre i sin karriere, og ovenfor oss. 

Maja er en talentfull spiller som vi i Røa kjenner fra før. Hun deltok nemlig på flere av våre treninger sist vinter, og vi så hvilket potensial som lå i denne jenta. Det gjorde nok også Stabæk, som også hadde henne med på sine treninger sist vinter. Denne spennende 18-åringen blir et nytt tilskudd inn blant flere unge spillere som nå får muligheter til å oppleve Toppseriespill hos oss i Røa. 

"Nå har et år snart gått siden hun trente med oss sist. Maja har fått enda mer erfaring som fotballspiller, og vi mener virkelig at hun har et stort potensial som fotballspiller. Det sportslige teamet hos oss mener at det er riktig for Maja å ta steget inn i Røatroppen nå. De har stor tro på at hun vil få utvikle seg på riktig måte hos oss, og at vi skal løfte fotballkarrieren hennes videre. Det er selvfølgelig positivt for henne at hun nå, som 18 åring, kan føle tryggheten ved at hun vet hva hun går til og at hun kommer inn i en godt etablert spillergruppe der hun kjenner mange fra før", sier sportssjef Henrik Digernes. " Men, det er klart at det blir en stor overgang for Maja, som nå har spilt i 2. divisjon - å komme inn i Røa Fotball Elite. Når det er sagt, kan vi, med både Røa Dynamite Girls og Rekruttlaget, gi henne muligheter og tid til å gjøre store utviklingsskritt, og raskt. Vi gleder oss skikkelig, og vet at Maja gjør det samme."

Du kan lese Sarpsborg 08 sin sak om overgangen HER