LYN SLÅR OSS FORTJENT

NYTT TAP – MEN DET ER SLUTTSPILLET SOM TELLER I ÅR

Når vi først taper,så gleder vi oss over at Lyn gjør det godt i Toppserien, og viser vei for oss andre:)

Søndag 5. juni møtte vi Lyn på Kringsjåbanen (Obos Arena Kringsjå).

I første omgang tok Lyn gradvis mer og mer over kontrollen, selv om vi hadde en god periode midt i omgangen. Først etter 27 minutters spill fikk Lyn mål. Lyn slår en flott corner på bakre stolpe som Sandnes Olsen klarer å få tuppet i mål i duell med vårt forsvar. Kort tid etter scorer Lyn igjen, men dette målet blir avblåst – kanskje litt for tidlig – av dommer, og det blir derfor dømt frispark for Lyn i stedet.

Lyn fortsette å presse, og når Aajem får tatt med seg ballen helt til dødlinjen og kan slå 90 grader inn i feltet, kan Melgård komme fra kanten og sette 2-0 på åpent mål.

Etter pause er det en jevnere match, men det er likevel Aahjem hos Lyn som kan sette 3-o for hjemmelaget.

Tuva er god, og har god tid når hun enkelt setter ballen nede til høyre for Kirvil Odden Sundsfjord i Lynmålet, og reduserer til 3-1.

Det er ikke så mye annet å gjøre enn å gratulere Lyn med en fantastisk sesong så langt. De har vist at det er mulig å bygge lag i Toppserien og hevde seg gjennom å bygge egne spillere og uten alt for mye penger. Det er fint å se at ikke alt dreier seg om å kjøpe spillere og ha mest penger i Toppserien.