Lørdag møter vi Grei , som slo Hønefoss sist

se kampen!

Foto: Myhre Foto

Sist oppdatert: 01. jun 2021 Skrevet av: perivar

 

Lørdag 5. juni kl 15 møter vi Grei hjemme.

Etter en litt overraskende seier mot Hønefoss, der Hønefoss hadde mye av presset, men keeperen til Grei gjorde en fantastisk jobb, blir det en ny, spennende kamp på Røa kunstgress til helgen.

Vi har selvfølgelig troen på seier. Hver kamp er viktig for oss som skal «på topp og rett opp«!

Nå kan vi ha 50 tilskuere på kamp, og det er «førstemann til mølla» ved oppmøte til kamp som gjelder. Alle billetter må kjøpes i forkant, og vi har 25 voksenbilletter og 10 barnebilletter til disposisjon. Øvrige billetter er reservert for sesongkortholdere.

MEN; Det er fremdeles førstemann til mølla på oppmøtedag som må gjelde, da vi ikke vet hvor mange som kommer med sesongkort.

Du kan også streame kampen på vår nye plattform. Oppgraderte kameraer på stadion gir topp kvalitet. Har du lyst så kan du som «hjemmetilskuer» gjerne VIPPSe oss, f.eks en 50-lapp pr tilskuer (gjerne mer)  for den «inngangsbilletten» din; #139023 (Røa Dynamite Girls).

NB! Alle som VIPPSer minst 50,- pr seer (hver 50,–lapp teller som ett «lodd», er med i trekningen av en fantastisk middag for 2 på en av Oslos beste restauranter; Feinschmecker (kan ikke benyttes på lørdager)

TRYKK HER FOR Å KJØPE BILLETTER TIL RØA – GREI

TRYKK HER FOR Å STREAME KAMPEN

TRYKK HER FOR SESONGPROGRAM

TRYKK HER FOR Å BLI MED I MÅLKLUBBEN VÅR

TRYKK HER FOR Å KJØPE SESONGKORT