Lørdag kl 13:00 møter vi KIL/Hemne

Fortsatt spenning i topp og bunn

Sist oppdatert: 15. okt 2021 Skrevet av: perivar

 

I dag, fredag 15. oktober, går turen til Kyrksæterøra, og i morgen kl 13:00 er det avpark på Hemne Sparbank Arena.

VIKTIG KAMP BÅDE FOR KIL/HEMNE OG RØA DYNAMITE GIRLS

Vi regner med å møte en seiersivrig gjeng i Trøndelag. KIL/Hemne ligger nest nederst på tabellen, men har fortsatt mulighe til å berge en plassen i 1. divisjon. – men da må de vinne kamper. Grei og Fløya har henholdsvis kun ett og to poeng mer, så vi regner med at KIL/Hemne vil gi alt – og det skal vi også.

Selv om avstanden vår ned til Åsane nå har økt til 5 poeng, må vi fortsatt holde fokuset oppe. Dette er ikke en kamp vi kan ta seieren på forhånd. Vinner Åsane og vi taper, er avstanden kun 2 poeng. Og spiller vi uavgjort, er den kun 3. Dermed må vi gå for seier også denne gangen.

Det gir oss selvfølgelig litt ekstra motivasjon at vi ikke har tapt en eneste seriekamp i år.  Med 8-0 seieren hjemme nå sist og en  følelse av å være tilbake på vinnersporet, har mange av jentene lyst til å komme på scoringslisten i kampen mot KIL/Hemne.

TOPPSCORERE

Tuva topper igjen listen for «Toppscorere» med 9 mål, men rett bak ligger Katarina Dybvik Sunde (Åsane) og Miriam Vilnes Mjåset (Medkila) og vår egen Mathilde med 8 mål. Mia ligger dessuten også rett bak med sine 7 mål.

Dermed har vi både en kamp internt og mot de andre klubbene om hvem som ender opp som «Årets toppscorer» når de tre siste rundene blir spilt.

SE KAMPEN

Vil du se oss «live» i morgen, må du enten ta turen til Kyrksæterøra og Hemne Sparebank Arena eller skru på TVen og se oss på Direktesport. SE KIL/Hemne – Røa Dynamite Girls 16. oktober, kl 13:00

Foto: Myhre Foto