Linn Huseby er klar for Dynamite Girls

Røa henter midtbanespilleren før 2020-sesongen

Linn Huseby har signert for Røa. Foto: RFE

Sist oppdatert: 11. des 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Den tidligere J19-spilleren med totalt 15 U-landslagskamper har skrevet under for Røa.

Med det har Geir Nordby og Røa Dynamite Girls forsterket ytterligere før 2020-sesongen. I Huseby mener Nordby at Røa har gjort et kupp og sikret seg en kvalitetsspiller, som tidligere i 2019 var med U23-landslaget på samling.

– Med sitt trøkk, fokus, holdninger, vinnervilje og ferdigheter skal hun bidra til å heve nivået vårt slik at vi til neste år skal prestere mye bedre enn det vi har gjort i år, er ordene Røa-treneren bruker om Røas seneste signering foran neste år.

– Linn er en utrolig spennende spiller som vi gleder oss til å jobbe med og utvikle videre, føyer han til.

Røas andre vintersignering

Linn Huseby blir med det Røas andre signering denne vinteren, etter at det i forrige uke ble klart at Sarah Suphellen har skrevet under for Dynamite Girls på en toårskontrakt.

Ved månedsskiftet var Huseby med på å spille Lyn til en sikker plass i Toppserien etter å ha slått Fløya over to kamper. Nå kommer Huseby til Røa for å kline til, bokstavelig talt.

– Jeg vil beskrive meg selv som en duellsterk lagspiller med en god skuddfot. Jeg har valgt Røa fordi jeg føler det er riktig sted for meg for å utvikle meg videre. Jeg ønsker å bidra til at Røa oppnår sine ambisjoner og mål, jeg ønsker å bidra positivt både på og utenfor banen, forteller midtbanespilleren med 18 mål på 76 kamper for Lyn.

Midtbanespilleren får tildelt nummer 10, og har skrevet under på en ettårskontrakt.

I 2020 får vi se Linn Huseby i slike klyv iført Røa-drakt. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån

Har du sett denne? 

Bli bedre kjent med Linn Huseby og hennes tvillingssøster i dette innslaget fra Toppfotball Kvinner.