KUNNE FORT TATT POENG I TRONDHEIM

 

Knepent tap mot serielederen

Tidlig om morgenen lørdag 15. april tok vi turen til Trondheim for å møte Rosenborg på Koteng Arena. Etter gode prestasjoner i de to første kampene, var stemingen i laget selvfølgelig god…..men spent.

Vi gikk på banen med et lag som liknet mye på den forrige kampen mot Vålerenga på Røabanen, men nå var Hildegunn tilbake i Røamålet – til tross for at vi alle husker den fantastiske prestasjonen som Marie hadde i sin debut i Røamålet mot Vålerenga.

Dette var vår start-11’er: Hildegunn, Synne, Sarah, Kristin, Solveig, Oline, Mia, Tuva, Martine, Julie og Ragne.

Enveiskjøring i første omgang

I første omgang har vi nok alt for stor respekt for trønder-laget. Til tross for at vi lykkes med å ta ut rommene og forsvarer oss relativt godt defensivt, glipper det etter 13 minutter spill. Et flott innlegg fra Synne Skinnes Hansen til en udekket Emilie Joramo rett utenfor hjørnet av 5-meteren,  sørget for at Joramo kunne dundre ballen i mål – dessverre helt utagbart for Hildegunn. 1-o og det sto seg til pause.

Helt annen innstilling i andre

I andre omgang, var det et helt annet Røa-lag som kom på banen, og i de første 20 minuttene av omgangen var vi minst like gode som Rosenborg, og hadde muligheter til å utlikne og ta poeng.

Mot slutten av kampen, tok Rosenborg igjen mer over, og de hadde blant annet et skudd som gikk i venstrestanga.

Vi gjorde to bytter i det 70ende minutt: Anya kom inn for Tuva og Cassandra inn for Martine.

Selv om vi er skuffet over at vi ikke lykkes med å ta poeng også i denne kampen, tar vi med oss mange positive ting fra kampen. Vi viser igjen at vi er på høyde med de aller beste lagene i Toppserien når vi har selvtilliten på topp og tør å satse fremover. Samtidig viser vi klokskap i det defensive arbeidet, som også er viktig – selv om det selvfølgelig er skuffende at det glapp slik at Rosenborg klarte å score mot oss.

Alt i alt gjør vi en innsats som det står respekt av. Vi viser at vi har løftet oss betraktelig fra i fjor og at vi kan by selv de aller beste Toppserielagene «opp til dans» og gi dem utfordringer.

Onsdag 19. april har vi en ny bortekamp på Grorud Artic Match  mot Lyn

Neste hjemmekamp lørdag 22. april:

Røa er virkelig i form om dagen, og Røa-kamper er alltid best på stadion, derfor håper vi at du kommer på kampen:

💥RØA vs Avaldsnes, lørdag 22.april, kl 15:00💥
Geir Nordby og hans lag tar imot «selveste» John Arne Riise og Avaldsnes kommende helg.  Det betyr god underholdning både PÅ og UTENFOR banen. Opplevelsen blir ikke bare selve kampen, men vi har FANZONE både før og etter kamp for de minste, og selveste Toppsi har meldt sin ankomst med sine populære dance-moves
Det er gratis inngang for de under 18 år, men husk å hente ut billetter forså tidlig som mulig da dette både sikrer dere plass og at det går raskere ved inngangen.