Kolbotn har marginene på sin side

Lørdag 5. oktober var det tid for ny hjemmekamp på Røabanen, denne gangen mot Kolbotni den 22. runden i Toppserien

Start11er: Högrell, de Courcy, Suphellen, Ellingsen, Svendsen, Engås, Fuglem, Ulstein, Nyhagen, Folland, Klæboe Innbyttere: Sævik, Masdal, Nordin, Midtbø, Isaksen, Sundsbø, Rosenlund, Didriksen, Sebazungu

1. omgang

Kampen sparkes i gang og Kolbotn går rett i angrep, men vårt røde forsvar er heldigvis våkne og klarerer. Det er spill i både vår og Kolbotns 16-meter, og det første kvarteret er preget av mange dueller og aggressivt press fra begge lag. I det 12. minutt resulterer et godt press av Klæboe til en blokkering av utsparket fra Kolbotns keeper. Klæboe kommer selv til en sjanse, men skuddet blokkeres.

Det neste kvarteret er derimot preget av en del feilpasninger og tamme sjanser. Vi holder trykket oppe, men kommer aldri til de store sjansene. Kolbotn holder mye på ballen og sliter med å komme seg forbi et kompakt og lavtliggende Røa. I det 33. minutt spilles Mina Folland alene gjennom, men avblåses for offside. 10 minutter senere vinner Kolbotn ballen høyt i banen. Högrell står langt ute, noe Kolbotn utnytter og et langskudd sender dem i ledelsen. Vi går til pause med stillingen 0-1.

2. omgang

Det er tydelig at Røa-spillerne kommer ut igjen med ny energi etter pausen. Pasningene sitter bedre og allerede 3 minutter ut i omgangen kommer Julie Klæboe til skudd. Vi er sterke i duellene og i det 50. minutt får Folland en stor sjanse, men ballen går dessverre utenfor mål. Like etter slår Suphellen en nydelig pasning i bakrom, og Anya de Courcy setter ballen i mål, men linjedommeren har flagget oppe. Det er vanskelig å se på TV-bildene, men både tribunen og spillerne mener at Anya var onside. Dommerne er uenige og stillingen er fremdeles 0-1. Vi har kommet til flere farlige sjanser i begynnelsen av 2. omgang. Etter 65. minutter kommer Sara Nordin inn for de Courcy. Vi holder bedre på ballen utover i 2. omgang og vi fortsetter å komme til sjanser, men den siste avslutningen mangler. Kolbotn kommer også til noen sjanser, men vi er gode til å stå imot.

Etter 84 minutter kommer Sebazungu inn for Nyhagen, og i det 89. minutt kommer Rosenlund inn for Folland. Røa satser alt fremover for å få inn en utligning, noe som resulterer i kontring og Kolbotns 2. mål på tampen av tilleggstiden.

Alt i alt var dette en kamp uten de store sjansene. Vi spiller en bedre 2. omgang og kommer til flere sjanser enn i 1. omgang, men mangler allikevel å sette ballen i nettet.

Vi ser fremover, og jakter den neste seieren. Neste helg spiller vi borte mot Arna-Bjørnar. Vår neste hjemmekamp først er søndag 3. november kl. 14:00! Da møter vi Stabæk.